Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Miljana Kulić raskrinkala sve odnose iz Bele kuće

106

U toku ovonedeljnog „Izbacivanja“ Darko Tanasijević razgovarao je i sa Miljanom Kulić.

Oni su se najpre osvrnuli na Miljanin odnos sa Mišelom Gvozdenovićem, kog je ona pre nekoliko godina uhodila, a sada već dve nedelje žive zajedno. Miljana je otkrila šta želi od odnosa sa Mišelom sada.

-Želim da se družim sa njim, ozbiljna sam. Biću iskrena, želim da se družim, da budemo dobri. Ušla sam da se zezam, da se šalim. Ja ga ne mrzim, sve sam mu oprostila. Želim sa njim da pevam na „Zadrugoviziji“. On je uvek bio čudan, iz tog razloga me privukao, iz tog razloga sam glasala za njega. Privlači me, takvi ljudi su mi zanimljivi, suprotno od mene – govorila je Miljana.

-Ja mu se žalim, pričam mu o ljubavnom životu, bivšem, ne znam ni da li je bivši ili sadašnji. Ja sam čudna mnogo. Moje je pravo da lažem, nekim zadrugarima sam rekla šta sam primetila sinoć u razgovoru sa njim. Ko zna šta je on rekao za mene – rekla je Miljana.

Miljana Kulić u rastrojstvu zbog Zole!

Darko je pitao Miljanu i kako komentariše to što je Anđelo Ranković nakon cele situacije sa Paulom Hublin, otpočeo vezu sa Ivanom Marinković.

-Anđela ne mogu da prepoznam, Paula je bila na korak da se muva sa njim. Juče je po pitanjima novinara shvatio da mu ne treba takva slika, taktizira, ima pravo da se igra. Odjednom se pojavljuje Ivana Marinković, meni je to presmešno, za jedan dan. Završiće sa Ivanom, razmišlja kakvu će sliku poslati napolje – rekla je Miljana.

Miljana smatra da je veza Monike Horvat i Jovane Tomić Matore lažna.

-Monika je folirant. Sve to sa Matorom je taktika. Ona je Caru rekla da će biti sa Matorom, dok je nije poznavala. Ne poznaje Sanju, ja nisam dobra sa Sanjom, ali ona je prelepa. Monika se promoviše preko Matore. Vidi se da između nje i Cara ima više od prijateljstva, imao je sukob sa Tomovićem, imali su kao bračnu svađu, odjednom ona i Matora, on sa Žanom – rekla je Miljana.

Miljana Kulić otkrila zašto je u Zadruzi: Tu sam zbog 300.000 evra!

Miljana je prokomentarisala odnos Kristijana Golubovića i Aleksandre Nikolić.

-Vidim, simpatisanja. Kristijan je bacio mamac, udicu, Aleksandra se upeca. On vidi da se ona zaljubila u njega. Mislim da neće prevariti ženu, u prethodnom mislim da je bio sa Stanijom. On šta priča o Staniji je van pameti, ne može da joj preti i posle toga da okreće na šalu. Aleksandra se toliko smorila kad je on danas otišao da igra odbojku, mada ne verujem da će on biti i sa jednom devojkom, ili će biti ispod pokrivača nešto, pa će reći da je bio šou – rekla je Miljana.

izvor: pink

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.