Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Rialda odbrusila Milici: Ne vrti se sve oko polnih organa!

68

Jedno od pitanja u emisiji ,,Pitanja gledalaca“ bilo je za Rialdu Karahasanović, a bilo je da objasni zbog čega ima loše mišljenje o Milici Kemez, sa kojom je već imala nekoliko sukoba za crnim stolom.
– Nemam ništa protiv devojke, normalno je kada deliš sa nekim životni prostor da ona meni nešto zameri ili ona meni, ali nemam ništa protiv nje. Bilo je to što je jela sa svojom viljuškom iz zajedničke jedne činije, ja sam ustala i rekla sam joj odmah. Ja neke stvari radim za sebe, pa i za kolektiv, a ona je posvećena isključivo sebi – objasnila je Rialda.
– Osećam ja, primetila sam da ona prati svaki moj korak, mora da zna da mene Tomović ne zanima. A što se tiče lonca, poklopca i šerpe. Ja sam uzela taj lonac iz ekonomskog i oprala i dogovorila se da ćemo to koristiti. Mislim da mi stoji iznad glave zbog Tomovića, ali ja joj nisam prepreka, ne interesuje me nijedan muškarac – uzvratila je Milica.
– Ti devojko kao da nisi normalna, ti si meni najnebitnija osoba ne u Zadruzi, nego na planeti zemlji! Što se tiče Tomovića, ja se sa njim samo družim od prvog dana i do zadnjeg dana dok sam ja ovde, da ti odmah objasnim. Ja tebe ne gledam kao konkurenciju, ja samo pričam o kolektivu. Ja ne volim da delim hranu sa nekim drugim. Ti bi trebalo da nam objasniš, jer ti si neko ko već ima iskustva sa tim. Kada jedem, perem veš i tako dalje, i te kako pitam, nastojim da budem… – dodala je Rialda.
– I ova nastoji, Bože – provocirala je Kemezova.
– Milice, ispadaš nevaspitana sa tim tvojim stavom! Ovde postoje neke stvari koje se ne vrte oko muškarca i polnih organa, ali verovatno ti o tome razmišljaš i neka priča devojka sama o sebi! Ako ti se ja nakačim na grbaču, izbaciću te napolje – odbrusila je Karahasanovićeva.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.