Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mića odgovorio Tomoviću: Ja sam rijaliti napustio u julu, a njega sam ispratio mnogo pre…

36

U jučerašnjoj emisiji na „Pinku“ oglasio se Vladimir Tomović i komentarisao aktuelna dešavanja na sebi svojstven način. Naime, on razgovarao na različite teme, a jedna od njih je bila Kristijan Golubović i njegove prozivke.
– Sve stavlja u isti koš, sve komentariše ružno, a svi mu se uvlače. Da je Miću neko drugi prozvao, on bi osuo drvlje i kamenje. Nazvao te kelnerom iz Bosne, reci mu, a ne da se povlačiš! – rekao je Tomović na temu prozivki između Kristijana i Lepog Miće.
Naravno, Mića nije mogao da ostane imun na komentare Vladimira, pa je odmah odgovorio u svom stilu.
– Čak Noris iz Bara se ufurao u svoju ulogu! Kristijan me nije komentarisao na nekulturan i prost način, tako da nisam imao potrebe ni ja njemu drugačije da odgovorim. Mislim da Tomović pokušava da prebaci loptu u moje dvorište, jer zapravo on ne sme da se zameri Kristijanu, pa je išao linijom manjeg otpora, vodeći se principom – bolje da se zameri meni, nego njemu. Boli ga Mića, zato mi se i suprotstavljao u „Zadruzi“, zato što nije mogao da bude dominantan u odnosu na mene – rekao je Mića.
– Ja imam autoritet, a to ne predstavlja igranje sa osam devojaka istovremeno. Zamislite koliko ja njemu smetam, kad je on mojim drugaricama iz rijalitija branio da pričaju sa mnom. Ali to gde sam ja, a gde on, govori i činjenica da sam ja rijaliti napustio u julu, a njega ispratio mnogo pre! Tako će uvek biti. Ako želi da bude veliki i hrabar, to neka bude u ringu, ne da se iživljava nad ljudima u rijalitiju. Podsetio bih ga samo na „Zadrugu 2“, kada sam bio uz njega i štitio ga – dodaje Mića.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.