Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ivana: Ja sam se osetila kao budala!

0 42

Emisija ,,Zadruga – Narod pita“ dostigla je vrhunac zbog Maje Marinković, Ivane Šopić i Marka Janjuševića Janjuša.
U nastavku, Šopićeva je prokomentarisala odnos Maje i Janjuša, te ih je uporedila sa njenim.
– Kako se tebi činio ovaj njihov odnos u Zadruzi i ovo sve što smo sada čuli? I šta je tebe najviše zabolelo u odnosu sa njim? – upitao je Darko.
– Pa bio je dosta sličan, osim što smo Janjuš i ja stali u jednom momentu, ovde nema kraja. Kada su oni počeli da se druže, mene je to podsećalo na neko naše druženje, ali oni su nastavili, mi smo prekinuli i to je to. Ja sam se osetila kao budala. Ja ne mogu da se setim šta je on meni pričao. Ja sam bila akter, povređena i ljuta, ali sada to je odavno bilo. Što se tile Janjuša i mene, mislim da je jedina tema koja se povampirila. Ja sam u januaru sve ispričala. Mi smo imali pitanja i neka ovlaž, pa je počelo da se priča u junu, kada je on bio u odnosu sa Majom. Šta mi je obećavao, nije mi ništa obećao, ne mogu da se setim – bila je povučena Ivana.
– On tako funkcioniše sa svim ženama, svi pod kalup, ti si smešan. On bruka svoju ženu – odbrusila je Maja.
– Ja nisam htela da pravim probleme, Janjuš se nije protezao u našim razgovorima, Stefan i ja nismo pominjali Janjuša. Dešavalo se to kada smo Stefan i ja ušli u vezi i malo posle toga, dok Jelena nije iznela to, pa je prestalo. Ja sam Stefanu rekla sve, kao i Jelena, da, bila je to ona pesma u pitanju – dodala je Šopićeva.
– Ma nikada nisam naručio pesmu – tvrdio je Janjuš.
– Za mene je ovo završena priča, gospodin koji sedi preko puta mene. Ja nikog nisam došla ovde da vređam – ubacila se Maja.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.