Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Karić i Ivana zaratili zbog Janjuša: Prevarila si me (VIDEO)

0 133

Stefan Karić i Ivana Šopić posvađali su se i ove noći zbog Marka Janjuševića Janjuša, koji je svoju ženu u rijaliti programu „Zadruga“ prevario sa Majom Marinković. Takođe, zadrugari su nedavno imali priliku da vide i šta se to dešavalo i između Ivane Šopić i Janjuševića.

Stefan i Ivana svađali su se u hotelu, dok je Lepi Mića spavao sa strane, a tada je Karić poručio Ivani da ga je prevarila. Takođe, on je spomenuo i svog oca Osmana.

-Ćuti, ne vadi se… Kakve su to konkretne laži? Da li si ti normalna? Da li si ti svesna? Ja tebi više apsolutno ništa ne verujem! Ništa! Kunem ti se! Ti si bila toliko uverljiva i ubeđivala si me u neke stvari – rekao je Stefan. 

Povezani članci

-Neću da pričam ništa, da me ljudi ne bi provocirali. Ja na kraju nikad ne bih bila s tobom. Ja sam sve ovo znala… – izjavila je Ivana.
-Znala si, razmišljala si svaki dan, umesto da si mi lepo rekla. Sada ništa ne možeš da uradiš, to je problem. Dok ja ne vidim neke stvari, ja tebi ne verujem. Tek sad ti ne verujem. Kad nekog voliš, kada ti je do nekoga stalo, ne bi ga prevarila – nastavio je Karić.
-Ja tebe nisam prevarila. Ja sam to radila da se ti ne bi opterećivao nekim stvarima. Ja tebe razumem. Ti bacaš sve niz vodu zbog prošlosti. Ja sam ovo radila ranije, kada ti nisi bio ni na mapi – rekla je Ivana.

 

-Da, jesi me prevarila! Identične reči… Sada ti nisi na mapi, j*bi ga – dodao je Stefan.
Dobro, bravo, frajeru! – odgovorila mu je Ivana.
-Ti si ozbiljan lažov. Kaži mi za šta si me sve slagala? Kukala si kao p*čka na kolenima! P*čkice jedna mala! Ti si lažljiva p*čkica – nastavio je Stefan.
-Što si se smuvao sa mnom, kada si sve znao? Ako je ko znao šta je bilo između Janjuša i mene, ti si znao. Ti si znao istinu, a sada mi trljaš tu istinu na nos. I treba, ali nije baš da si šokiran. Šta tražiš sa mnom? – rekla je Ivana.
Sreću – rekao je Stefan.
-Pa onda se prepusti sreći sa mnom, nemoj da se vraćaš u prošlost – dodala je Ivana.
Da li si pričala čoveku da ga voliš? – izjavio je Stefan.
-Ja šta god tebi da kažem, ja ću da ti priznam. Sve ću da priznam. Ja ne znam… – rekla mu je Ivana.

 

 

Izvor Pink

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.