Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Đedović priča činjenice? Anabela podržala prijatelja!

0 36

Anabela Atijas napustila je danas igru istine, nakon što se za crnim stolom posvađala sa ćerkom Lunom Đogani zbog Marka Miljkovića i Marka Đedovića. Pevačica je zatim plakala ispod trema, a onda je došao da je teši Mirko Gavrić.
– Kako može tako nešto da izgovori to dete? Kako ja nisam bila tu? Ja ne želim da gledam i da se sladim time… Mirko, to je moja Luna. Pokušavam da joj kažem: „Nemoj da udaraš na mene, da drugi ljudi misle da si zla“. Nisam joj ja kriva što joj Đedović priča da je ćerka monstrum – rekla je Anabela.
– Ne može ona meni da kaže: „Majko, kako me ne braniš?“. Krv sam prop*šala za ovu devojku i sada ona mene dovodi u ovu situaciju. Zbog Marka Miljkovića je naš odnos narušen, a ko je meni Đedović? Čovek kog možda sutra neću ni videti. Šta joj je Jelena kriva što se družila sa tada slobodnim Markom Miljkovićem? I tada sam stala uz Lunu. Jesi dobila pitanje i jesi priznala šta si radila u kabini, da si zadovoljala dečka… Jesi bila kod Gastoza… On (Đedović) priča činjenice. I šta ja njemu da kažem za Gastoza i kabinu? – rekla je Anabela.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.