Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Marko: Luna ima potrebu da se pere preko Maje!

0 44

Burno je noćas bilo između Lune Đogani i Marka Miljkovića koji su raskinuli nakon žestoke svađe zbog Slobe Radanovića. Kako je to izgledalo videli su svi ukućani tokom emisije „Gledanje snimaka“, a veoma neprijatno je bilo Luninoj majci Anabeli Atijas koja se često protivila njihovoj vezi.
– Ako nekome rasturiš brak, ne možeš biti ponižen. Luna ne treba da ima taj stav, već treba da ustane i kaže: „Majo, ne treba ti ovo“. Ako je nešto shvatila, to treba da kaže Maji. Ovo samo govori da Luna Đogani, ni posle tri godine ovde, nije pokajala (što je bila ljubavnica). Sama je sebi uskočila u stomak. Ja smatram da je ona sinoć pokušala da se opere na neki bedan način – rekao je Marko.
– Što si psovao Slobu? – pitao je voditelj Milan Milošević Marka.
– Zato što mi se može. Zbog nje sam ga psovao! Zbog nje! Ona se sinoć par puta javila, kao: „Ja hoću, ja hoću“, pored svih svojih problema ona se dodatno javlja i kofu g*vana posipa po sebi! I jesam, mnogo sam bezobrazan, za njeno dobro. Da, bezobrazan sam i preterujem, za njeno dobro. Ako ona misli da tako treba, onda neka tako nastavi da upliće neke njene bivše. Primitivne glave će da pomisle da sam ljubomoran, ali nisam. Ja o svojim bivšim devojkama ne pričam. To je stvar poštovanja. Mene njena prošlost ne interesuje, već me zanima njena budućost. Ako nju ne interesuje njena budućnost, onda šta ja da radim? Pojela si g*vno i jedi ga do kraja! Luna ima potrebu da se pere preko Maje Marinković. S kim sam ja u vezi? S Majom Marinković? Da sam hteo, bio bih – rekao je Marko.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.