Svet poznatih
Poznati sa poznatima

“Jaooo, ONESVESTIĆU se!” Ana Korać dobila pismo kog se baš pribojavala (VIDEO)

Evo šta joj je napisala majka

0 59

Ana Korać danas u rijalitiju „Zadruga“ proslavlja svoj 26. rođendan. Tom prilikom za nju je u Belu kuću stiglo mnoštvo poklona, čestitki, hrane i pića.

Jaooo, kao barbika se osećam! Jaoooo, koliko poklona, onesvestiću se – rekla je Ana.

Odmah da ti kažem da nisam ljuta, i da te volim najviše na svetu. Zamolila bih te da čitaš pismo polako i da se prisetiš reči Nine Opačić koje su tebi bile upućene – počela je Ana da čita čestitku svoje mame.

Mislim da si tako prelepa, opet najmanje lepa od svega što jesi – dobrodušna, drug, pametna. Znaš da je najpametnija ona žena koja zna da se pravi glupa onda kada treba. Spuštaju nas, to je divan balans, da ne odletimo. Kada se umoriš, nikada nemoj da zaboraviš ko si, pogledaj u nebo. Ko vidi samo tvoju formu, do njega je i do njegovog defekta i ograničenosti. Ko vidi i suštinu, vredan je i zato je u tvom životu. Previše je onih koji ruše, ti ostani ona koja gradi, pisalo je dalje.

Zato dođu momenti kada shvatiš ko ti je važan i ko će ostati u tvom životu. Prepuštam tebi i Davidu da gradite svoj put. Volim te. Pozdrav za Davida, Lepog Miću, Anabelu, Taru, Mateju… P.S: Zapravo, pozdrav za sve zadrugare – pisalo je u pismu Anine mame.

Izvor Pink

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.