Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Anabela: Lunin i moj odnos će se sigurno promeniti nakon Zadruge!

0 91

„Kad izađeš napolje i vidiš sve klipove, da li ćeš moći da joj oprostiš?“ – dobila je ovo pitanje Anabela Atijas u emisiji „Pitanja gledalaca“ koja je ove noći u Beloj kući.
– Da živim s tim da ne mogu da oprostim rođenom detetu, to nema šanse. Njoj ću sigurno da oprostim, ali ako je to toliko strašno, sigurno će se naš odnos promeniti i udaljićemo se. Mene mogu da povrede ljudi koji su moja svetinja, a ona je moja svetinja. Ona je izgubila kompas u ove tri godine, i te kako uzimam to u obzir. Ta njihova trojka nije zdrava, jer ona da hoće nešto i da kaže, ne može. Moram sve da pogledam da bih donela neki zaključak i sud da li je pogrešila. Želim da ona i ja zajedno pogledamo neke klipove, pa da vidimo da li sam ja preterala – rekla je Anabela.
– Sve što sam rekla za nju u nekom tom besu, sigurno se ništa nije sačuvalo, jer se sve iznese ovde. Pa čak i kada ispustim goluba. Nema ništa da čuje, nema sad šta da se iznenadi. Možda će više da se iznenadi kad vidi klipove u kojima sam je branila, pogotovu od te trojke. Ta trojka su moj otac, moj dečko i ja. Mi ne pričamo o mami. Nikada ne bih dozvolila da sedimo i pljujemo po njoj. Možda će više da se iznenadi kada bude videla da sam tati držala predavanje – rekla je Luna.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.