Svet poznatih
Poznati sa poznatima

„Sve je istina, nemam nikakvo opravdanje“ Janjuš napokon priznao apsolutno sve, David ubeđen da će se razvesti! (VIDEO)

0 160

Voditelj i urednik zabave na portalu Pink.rs Darko Tanasijević najavio je i sledeće pitanje u večerašnjem „Majinom trenutku istine“, a ono je glasilo: „Da li ste Janjuš i ti bili intimni i posle zadatka“.

Maja Marinković je samouvereno odgovorila: „Da“, a poligraf je pokazao da je i ovaj odgovor istina.

-Jeste, to je sve istina, nema šta, tako je. To se desilo možda tri ili četiri puta, desilo se, nemam šta da kažem drugo, to je istina. Nemam opravdanje nikakvo, ovo je istina – rekao je Janjuš.
On ima ženu i dete napolju, on je sa tom ženom prošao dosta i voli je na poseban način, ali ne toliko koliko voli Maju. Ja sam primetio to juče iz njihovog dodira, ja sam tako jedva čekao da dodirnem Anu, to je ljubav. Ne možeš ti emocije da sakriješ. On uvek ostavlja prostor, svađa se sa svima, žena mu je kočnica. Poštuje je, prošao je dosta toga sa njom, neće da je uvlači u sve ovo, gleda da sakrije. Misli da može da sakrije, da će da prođe, da dođe kraj, ali je svestan da je došao kraj. Samo ne može da prevali to preko usta. Pokušali su da prikruju, onda je puklo, Maja je rekla. On je juče čekao trenutak da joj priđe, mazio ju je po ruci. Ne mogu da izdrže, to ga napolju koči, neće to ovde da prekine, ali prekinuće napolju kad izađe – naveo je David Dragojević.

Poligrafsko testiranje večeras je obavio licencirani poligrafista detektivske agencije „Seguridad“.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

 

Izvor Pink

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.