Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ukućani ZGROŽENI! Marko Miljković divlja po Zadruzi: “Sram te bilo, džukeletino!” (VIDEO)

“Koga lažeš i dokle ćeš da lažeš?!”

0 64

U Zadruzi je pitanje za Mirka Gavrića bilo da objasni zbog čega je Marka Miljkovića nazvao direktorom uglednog preduzeća, dok je iznosio smeće iz kazina.

Postoji slika sa Šojićem, i ispod njegove slike piše da je Miljković direktor uglednog preduzeća! Ja sam se samo nadovezao na to što je neko rekao da je on Šojić – rekao je Mirko, na šta se Miljković upalio, jer su se svi zadrugari nasmejali ovoj fori.

Mirko sa mnom priča vrlo ljubazno a ovako zna da podbode, a šta ti imaš iza sebe, osim što si potrčko Anabele? Nikakav si producent, sad moram da ti udarim na ovo! Sram te bilo, ti si takva džukeletina, sad ću ti j*bati mater! Budi šmeker! Je l’ ti k*raju ženu, Mićo? Koga lažeš, i dokle ćeš da lažeš, ko je to rekao? To je bilo pre dva sata! – vređao je MIljković.

Inače, Marko Miljković, veliki umetnik, procenjuje nekoga i nešto – dobacivala je Anabela.

Mirko Gavrić jeste veliki umetnik, ali on nije iks faktor i nikada neće napraviti karijeru – dodao je Gagi Đogani.

Luna je potom dobila pitanje vezano za oca Gagija, govoreći da mu želi samo dobro, ali da veoma često opravdava sebe, a da svojoj majci Anabeli u teškim trenucima ne prilazi.

On samo još više sebe kanali, sad mi je žao što sam se drala na njega. Htela sam da priđem mami, posle toga, ali je bila u društvo koje ja ne mogu. Trebalo je da priđem, ali nisam, ona mi je rekla na kauču da ju je to zabolelo. Ja njega ne opravdavam, nego pokušavam da mu kažem kako to izgleda sa strane – rekla je Luna.

Izvor Pink

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.