Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mateja Tari: Nemoj da mi se obraćaš!

0 77

Sledeće pitanje koje voditelj Milan Milošević pročitao u emisiji „Pitanja gledalaca“ bilo je upućeno Tari Simov i to posle haosa Lepog Miće i Marka Miljkovića. Pitanje se odnosilo na sinoćnu svađu sa Matejom, a gledalac je stavio do znanja Tari da Mateja nije želeo da bude nasilan prema njoj. Ana Korać se javila za reč.
– Imam da ti zamerim, ti pričaš svima ovde, a ne prvo meni. Meni je ispričala totalno kontra priču, da ju je stezao, uvrtao ruke, hvatao za suknju i vilicu. Ja sam rekla da neću da komentarišem ništa, nego sam otišla do Mateje, on je rekao da nije tako bilo. Ja sam rekla da neću da komentarišem dok ne stigne pitanje ili klip, a ona je otišla do Lune, itd. Ona ima potrebu da traži potvrdu od drugih ljudi – rekla je Ana Korać.
– Mi smo rekli da nećemo da komentarišemo dok ne vidimo klip. Neću da se mešam dok ne vidim klip, imaju dve različite priče konstantno. Zato sam rekao i Ani da se ne meša – istakao je David Dragojević.
– Ja nisam rekla da je on nasilnik, nego da je grubo postupio prema meni, imam averziju prema takvim stvarima. Nisam rekla da je nasilnik, da je nasilan, da će da me bije, da bi voleo da me prebije, nego da je grubo postpio sa mnom sinoć – rekla je Tara.
– Ne mogu da verujem u kakvu situaciju si me ubacima, nemoj da mi se obraćaš – poručio je Mateja.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.