Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Otkriven spisak 27 učesnika „Zadruge 4“: Starlete, pevačice i Marijan Rističević?!

0 155

Čelnici televizije „Pink“ očigledno ne žale novac kako bi privoleli poznate ličnosti da postanu učesnici četvrte sezone rijaliti programa „Zadruga“.

Izvor blizak produkciji otkriva da je skoro izvesno učešće ljutih protivnica starleta Stanije Dobrojević i Tamare Đurić.

Katarina Živković, koja je pobedila u „Farmi 3“ takođe je u opticaju, kao i političar Marijan Rističević, te pevači Zorica Marković, Zorica Brunclik, Miloš Bojanić i Bebi Dol, koji su se već dokazali u rijaliti programima.

– Kaća je posle rijalitija potpuno promenila život i više nije ona skromna devojka koja je bila. Sada može u koštac da se uhvati sa starletama, jer izgleda odlično, a sigurna je u sebe, zato što peva kao zmaj, pa za nju nema zime. Jedino što Kaću koči je njena ljubavna veza, ali verujem da će uspeti da sredi probleme i da uđe u „Zadrugu 4“ – rekao je dobro upućen izvor.

Što se tiče pomenutih starleta i pevača, produkcija sa njima uveliko pravi planove i dogovara honorare.

– Sa Stanijom i Tamarom produkcija već vodi razgovore a na redu za sastanke su pevači. Uslovi koje su pripremili za sve njih su i više nego fantastični tako da će i oni koji do sada nisu razmišljali da kažu ne, neće moći odoleti ponudama – tvrdi dobro obavešten izvor.

Mnoga imena koja su obeležila dosadašnje sezone Zadruge, kao i Farme su u pregovorima sa Željkom i Milicom Mitrović Već je poznato da će se u velelepnu Belu kuću useliti Kristijan Golubović i Miki Đuričić, jer su potpisali ugovore sa televizijom „Pink“, na obostrano zadovoljstvo.

Među novim učesnicima nove sezone „Zadruga“, pominju se i sadašnji voditelj iste,Milan Milošević, koji je kao predstavnik sedme sile, u rijalitiju uspeo da se izdvoji od svih svojih po spretnosti da, tako reći, da napravi šou kroz izazivanje različitih sukoba i zanimljivih odnosa između cimera u prvoj Zadruzi i da sa svima ostane u korektnim odnosima.

Među onima koji su na spisku, nalaze se i bivši supružnici Marina Perazić i Ivan Fece Firči, koji su pre 10 godina učestvovali u drugoj sezoni „Farme“, zatim Dragan Marinković Maca, Jelena Golubović, Goca Božinovska, a ono za šta Milica i Željko ne bi štedeli para je da u rijalitiju ponovo vide bivši bračni par Kiju Kockar i Slobu Radanovića sa kojima su u pregovorima.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.