Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Fitnes modelu i menadžeru za solarijume sviđala se Luna, imao je seks pred kamerama, a danas je zgodniji nego ikad! (FOTO)

Njegovo učešće u pomenutom rijaliti programu ostalo je upamćeno

0 144

Ervina Mujakovića domaća javnost upoznala je kada je 2015. godine postao učesnik rijaliti šoua “Veliki Brat”. Na početku rijaliti učešća Ervin se predstavio učesnicima i gledaocima kao fitnes model i menadžer za solarijume.

Njegovo učešće u pomenutom rijaliti programu obeležila je emotivna veza sa učesnicom Stefani Banić. Ervin i Stefani nisu se libili da imaju intimne odnose pred kamerama, o čemu se itekako pričalo u tom periodu.

Ervin se drugi put oprobao kao rijaliti takmičar 2018. godine u “Zadruzi 2”. Pre ulaska u rijaliti priznao je da mu se dopada Luna Đogani, ali nije uspeo da je zavede. Ipak, imao je sreće sa Minom Vrbaški, te su njih dvoje bili u emotivnoj vezi tokom njegovog kratkog boravka u “Pinkovom” rijalitiju. Za razliku od učešća u “Velikom Bratu”, Ervin u “Zadruzi” nije imao intimne odnose.

Ervin je danas zgodniji nego ikad. Vredno vežba u teretani, a na njegove mišiće dame nisu imune, pa kada objavi na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj je golišav žene ga obasipaju komplimentima u komentarima.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.