Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Totalna POMETNJA! Maja obelodanila Janjuševe “afere” – on PROKLJUČAO! (VIDEO)

“Sve laže, izljubomorisala je!” - urlao je Janjuš

0 138

U emisiji „Pitanja gledalaca“ sledeće pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je upućeno Janjušu.

Čuli smo delić Majinog izlaganja i šta si govorio o Ani i Ivani. Misliš li da su David i Đedović pogrešili što su komentarisali klip? – glasilo je pitanje.

Ja nisam komentarisao sa Majom to – rekao je Janjuš.

Ja sam rekla da je on meni pričao, ali nisam rekla šta… Da je pričao meni o drugim devojkama. Rekla sam da ne želim da petljam ni Anu, ni Šopićku, ali je uvek ostavljao otvoren prostor. Npr. za stepenice, smejao se. Nikada mi je nije rekao da je imao nešto sa Anom, nego se smejao za stepenice. Ali nikada nije priznao – ubacila se Maja.

Ja nikada nisam pričao o njima, ona je sve provocirala prva i nabacivala devojke. Svaki dan nešto pričaš da se opereš, a ja ne lažem – odgovorio je košarkaš.

Za Ivanu je pričao o tim prstićima, kao dva prsta su ovde, dva napolju. Tim rečima je rekao, ja se kunem! Nije mi rekao da je on, ali… – govorila je Maja.

Sve laže, izljubomorisala je. Bolesna je, bolesna je. Od mene nećete ćuti ništa – urlao je Janjuš.

Da, spomenuo si Šopićki prstiće, ja sam te pitala šta se desilo, ti si govorio da ćeš reći kad dođe vreme – nadovezala se Marinkovićeva.

Verujem Maji – rekla je Ivana.

Maja je potvrdila da joj je rekao i da je pobegao zbog Ane u prvoj „Zadruzi“ – dodala je Tara.

Neugodno mi je, svim silama sam se trudila da izbegnem ovo. Maja je shvatila da ne treba da osuđuje, jer ne zna da li će se naći u istoj situaciji – dodala je Šopićeva.

Ja sam Stefanu sve stvari pričao, nikad nisam rekao da sam bio sa Šopićevom, a sve moguće sam mu rekao – skočio je Janjuš.

Meni je suludo da pitam da li je nekome gurao prste – istakao je Karić.

Izvor Pink

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.