Svet poznatih
Poznati sa poznatima

RASPAMETILA izgledom! Balaševićeva žena oduševila fotkom – na merdevinama, u kratkoj suknji… (FOTO)

Njen izgled je mnoge ostavio bez daha

0 121

Novom fotografijom supruga poznatog kantautora Đorđa Balaševića, Olivera, oduševila je mnoge i pokazala da izgleda nikad bolje.

Ona je objavila fotografiju na svom Instagramu, a na slici se vidi kako je na merdervinama u lepršavoj cvetnoj suknji slikala na zidu.

– Skakala sam čak i sa merdevina… s druge, treće prečage… glupača, čula sam da žene to rade. Ali nije se dala! Ma, kakvi… Onda sam našla jedan veliki kamen… pljosnati, onako, da li od tocila ili je služio za kupus, đavo će ga znati?.. pa sam tako spavala, sa tim kamenom na stomaku… možeš misliti kakav je to san bio!?, navela je ona.

View this post on Instagram

"-Skakala sam čak i sa merdevina… s druge, treće prečage… glupača, čula sam da žene to rade. Ali nije se dala! Ma, kakvi… Onda sam našla jedan veliki kamen… pljosnati, onako, da li od tocila ili je služio za kupus, đavo će ga znati?.. pa sam tako spavala, sa tim kamenom na stomaku… možeš misliti kakav je to san bio!? Nedelju dana, možda. Možda i duže… A sad se čudim što skače s mosta. I ume da uprti onoliki teret – pa sve je to ona učila još sa anđelima, moja Anuška… Tetka Anča je slušala netremice i skrušeno držeći varjaču u ruci kao da je nikada više neće odložiti. Ona je mnogo bolje od mene znala kako je mladoj neudatoj ženi tad moglo biti i samo je u jednom trenutku smireno smakla zahuktalu šerpu sa plotne odredivši da ništa u ovom trenutku nije važnije od vremena o kome mama priča. Njena Pelka bila je za nju oličenje opstanka i žudnje za životom, svesna težine borbe koju je vodila sa sobom pokušavajući da spreči jedan novi život da proklija." Planeta Dvorište, str. 231. #planetadvorište

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on

– Nedelju dana, možda. Možda i duže… A sad se čudim što skače s mosta. I ume da uprti onoliki teret – pa sve je to ona učila još sa anđelima, moja Anuška… – pisalo je u opisu fotografije.

Supruga kantautora je nedavno napunila 61. godinu, a njen izgled je mnoge sada ostavio bez daha, te su joj u komentarima govorili koliko lepo izgleda.

„Predivno“, „genijalno, čarobno, tako poletno“, „Olja devojčice“… – bili su neki od komentara.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.