Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Luna: Ubija me Markova hladnokrvnost!

0 54

Tenzija između Marka Miljkovića i Lune Đogane ne prestaje. On je sada njoj zamerio što se previše unosi u rasprave u Zadruzi i što je previše emotivna, a ona njemu što ostaje ravnodušan na neke stvari koje bi trebale da budu potresne za njega.
– Ti konstantno pričaš kako su se drugi ponašali loše prema njoj, ali ovo oko Gastoza, ona je tada bila nasmejana, a sa tobom uvek neki problemi – prokomentarisao je voditelj Milan Milošević.
– Ja se nisam tako ophodio prema njoj, niti imam osećaj, niti potrebu da se tako ponašam prema njoj. Kad je tako nekad bezobrazna – dodao je Miljković.
– Puna sam neke negativne energije, udarila bih nešto. Ta njegova hladnokrvnost me ubija. Ovde se govori da sam samo ja grešila, samo sam ja najgora. Ja ne očekujem da bilo koga pljuje, osećam se kao da ga ne zanima kako se ja osećam. Mene stvarno Milane to boli! Ja bih volela da budem ravnodušna kao on što je – rekla je Đoganijeva, koja je zatim slučajno po glavi udarila Filipa Đukića, a ova situacija nasmejala je sve u kući.

Izvor: Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.