Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Tek sad otkriveno! Miljana tvrdila da joj je Ivan Marinković preneo polnu bolest! (FOTO)

0 67

Roditelji prve rijaliti bebe,Miljana Kulić i Ivan Marinković, prošli su kroz pravu dramu jer se nijedno od njih nije nadalo da će im se mali Željko uopšte i dogoditi. Oni su tada, inače, boravili u vili „Parova“ koja je temperamentnoj Nišlijki brzo organizovala analize. Kada je saznala da je test pozitivan, tada je krenuo opšti haos.

Miljana Kulić pokušala da se ubije? Krenula da skoči kroz prozor! (VIDEO)

„Test je pokazao dve crte, totalno sam van sebe. Srce mi lupa, ne mogu da pričam, niti mogu da idem u program, moram da izađem napolje…“ pričala je ona tada, ističući da želi sve da prikrije, posebno od svojih rodtelja Marije i Siniše: „Molim vas nemojte da govorite mojim roditeljima“, rekla je ona, misleći da su kamere isključene.

 

Sa druge strane, Ivan joj je spominjao abortus iako je, kako je otkrila – pet puta je s*ršio u nju, pa je zato imala želju da dozna šta on u stvari misli o svemu.

„Naravno da želim dete. Želeo bih samo da ona prestane da se ponaša kao klinka. Od sada sve što želiš da me pitaš, pitaj mene, a ne prvo sve ostale… Miljana će imati svu moju podršku“, rekao je on tada, kojeg je Miljana u jednom trenutku optuživala i da joj je preneo polnu bolest.

Marinković je to brzo demantovao.

„Ona laže, maže i izmišlja. Nikakvu bolest nemam, zdrav sam, redovno se kontrolišem kod lekara“, rekao je on.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.