Svet poznatih
Poznati sa poznatima

“Ne mogu više!” Iva Grgurić se raspala od plakanja: U čemu je problem? (VIDEO)

“Spominješ Marinka svakih 5 minuta. Samo se kanališ ovde!”

0 68

Iva Grgurić danas je imala suđenje sa Filipom Đukićem, a u jednom momentu ona je izletela sa sastanka u suzama i otišla u pab da plače. Nju je pogodila izjava Lepog Miće, a nakon što je Iva okrivljena, u ovaj deo „Zadruge“ otišao je Filip.

Posle nekoliko minuta u pab je ušao i Lepi Mića. Ovo je prekinulo novo pismo Velikog šefa za suđenje, a Filip i Iva nastavili su i tokom suđenja na ovu temu.

Ne potenciram ja da se priča o njemu (Marinku). Ne želim da se ništa spominje. Šta žele da izvuku od mene? Dolazi mi s druge strane, unosi mi se u facu, nije me napolju ništa pitao da li sam u emotivnoj vezi. Ne mogu više. Šta govorim više ljudima? Ja sam tebi rekla da mi je potreban samo razgovor. Ne znam šta ja to loše radim? Da li se ja igram sa tvojim emocijama? Da li se igram s tobom? Reci mi! U čemu je problem? Ne mogu više da slušam – govorila je Iva.

Iva, ne moram da ti crtam. Znaš gde si. Ne možeš da zabraniš ljudima da pričaju. Kaži da nećeš da odgovoriš i ćao, a ti kažeš: „Neću da se pravdam“ i odgovaraš. Ti si dala povoda, ti si sada svima opsovala majku. Posle Rajskog vrta je bila halabuka. Oni komentarišu ono što ti radiš, na tebi je da li ćeš da se primiš ili ne – govorio je Filip.

Iva, ne možeš raditi takve stvari sebi. Spominješ Marinka svakih 5 minuta. Zaboravi tu priču. Kad izađeš, idi pravo kod njega kući. Što plačeš onda? Samo se kanališ ovde! Pazi šta pričaš! – rekao je Mića Ivi.

Izvor Pink

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.