Svet poznatih
Poznati sa poznatima

SPAVAJU ZAJEDNO! Anabela i Gagi nikad bliži, da li će zakopati ratne sekire? (VIDEO)

Gagi se pridružio Anabeli u izolaciji, posle 10 godina spavaće tako blizu

0 103

Noć koja je za nama u Beloj kući obeležena je izborom potrčka i omiljene osobe od strane novog vođe, Mlađana Jovanovića.

On je odlučio da pomogne bivšim supružnicima, Anabeli Atijas i Gagiju Đoganiju da u potpunosti izglade svog odnos i reše sve nesuglasice te je njih dvoje stavio za potrčke, dok je Ninu Babić imenovao za svoju omiljenu osobu.

Iako u prvi mah ni Gagi ni Anabela nisu imali burne reakcije zbog ove Jovanovićeve odluke, Atijasova se u toku večeri žalila Zorici Marković, a zatim to prebacila i samom vođi, Mlađi.

Kada je došla u sobu za izolaciju gde će spavati narednih dana, Anabela je bila šokirana prljavštinom koju su iza sebe ostavili prošlonedeljni potrčci Iva Grgurić i Lepi Mića.

Atijasovoj se ubrzo u izolaciji pridružio bivši suprug Gagi, koji je izlazeći iz Bele kuće prokomentarisao kako će spavati posle 10 godina ovako blizu Anabeli.

Da li će ovaj potez Mlađe Jovanovića pomoći Anabeli i Gagiju da u potpunosti izglade odnose ili će nakon svega samo doći do još veće svađe, ostaje da se vidi.

Izvor Pink

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.