Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Anabela: Đole je uvek glumio neku superiornost u odnosu na nas!

0 95

U toku Pitanja gledalaca Anabela Atijas je progovorila o odnosu između Gagija Đoganija i njegovog brata Đoleta Đoganija, kao i o načinu na koji se odnosio prema pripadnicima njihove porodice.

– On je uvek glumio neku superiornost. Kada je ona zadovoljan, mi smo bili srećni, a vrlo često je bio ljut pa smo mi kao nešto pokušavali da izgladimo stvari. Gagija je toliko puta povredio, on je plakao zbog toga. Na ružan način je komentarisao našu muziku i naše spotove. Jednom prilikom je čak rekao da je njegov usisivač bolji od naših kola – rekla je Anabela, što je razbesnelo Gagija.
– Niko ne zna pravi istinu šta se izdešavalo između brata i mene, ja gledam da porodicu maksimalno izbegnem, oni nisu učesnici ovde. Izbegavam to. Jeste se Đole oglašavao, evo, odgovoriću. Naravno da se umešao, ne samo po pitanju Lune. Možda je izgledalo tako, ali ja u javnosti bratu nisam nikad ništa loše rekao, ali naravno da smo pričali o tome. Rekao sam mu da nije u redu, osudio sam to, rekao da sam ljut. On je to razume, to je to – ispričao je Gagi i na kraju apelovao na članove svoje porodice i na svoju sestru da u ovom periodu ostanu tihi i suzdrže se od komentara.
– S obzirom na to da je haos ovde od kada je ušla Anabela, ne mogu da ostanu ravnodušni. Ja apelujem da ne daju nikakve izjave, da budu po strani… Svaka izjava samo pravi veći problem. Ja se oko toga sekiram, ne oko pretnji, Anabela zna da se to nikada ne bi desilo – odgovorio je Gagi.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.