Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Anabelina sestra nije htela više da ćuti: Taj brak je, kao i mnogi drugi, pošao po zlu! (FOTO)

Pevačica Anabela Bukva je pre više od nedelju dana ušla u rijaliti „Zadruga”, a o njoj ne prestaje da se priča.

0 130

Pevačica Anabela Bukva je pre više od nedelju dana ušla u rijaliti „Zadruga”, a o njoj ne prestaje da se priča. Njena sestra Aida Bukva, inače glumica, otkriva da se Anabela najjače bori kada joj je najviše stalo i da je na nju ostavilo posledice to što ju je Gagi Đogani maltretirao.

STRAŠNE TRAUME zbog nasilja: Anabela i Iva priznale JEZIVE stvari koje su doživele (VIDEO)

Na pitanje da li gleda „Zadrugu”, te da li može da prepozna sestru u određenim trenucima emotivnog rastrojstva, Aida odgovara:

 

– „Zadruga” je zamenjena pandemijom informacija o pandemiji Covid-19. Ipak, nekad stignemo pogledamo kratke video-klipove na internetu, bez entuzijazma. Ja poznajem svoju sestru u emotivno povišenom stanju, upravo kad joj je najviše stalo, kad ona oseća da se bori na život ili smrt – kaže Aida, i dodaje:

 

– Anabela je izgleda odlučila da se predstavi bez ikakvog filtera, s obzirom na to da koncept takve emisije i počiva na tome, na ogoljavanju, na razotkrivanju, na potpunom uvidu u emotivni enterijer jedne osobe, na ultimativnoj demistifikaciji. Čime ste onda šokirani, zar Janus (jedno je od najstarijih i najvažnijih božanstava u rimskoj mitologiji) nema dva lica.

Već u prvim danima svog boravka u Šimanovcima, Anabela je iznela mnoge stvari iz privatnog života. Između ostalog, pričala je o konstantnom nasilju koje je trpela, kako je istakla, 17 godina od Gagija Đoganija. Aida, kao i njihov otac Ahmed, nisu znali da Anabela prolazi kroz pakao.

– Ne, mi nismo bili upućeni do pred sam kraj razvoda, kada je, između ostalog, navela fizičko nasilje kao razlog za razvod. Žrtve nasilja to kriju i od najbližih, zbog osećaja stida, bespomoćnosti, krivice i straha od osuđivanja. Taj brak je, kao i mnogi drugi, pošao po zlu najvećim delom zbog samog načina života ljudi s estrade – priča Aida, koja, kao i većina, smatra da je višegodišnje nasilje uticalo na Anabelinu psihu.

View this post on Instagram

❤️ @anabelci #anabela #zadruga #zadruga3

A post shared by Anabela Atijas (@anabelatijas) on

– Normalno da je uticalo. Koliko? To verovatno ni ona sama ne zna. Kao što i sami vidite, Anabela vrlo dobro zna da se odbrani, verovatno jer joj se urezalo u psihu. Brzina refleksa sa kojom reaguje na bilo kakvo poniženje govori tome u prilog – naglašava ona.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.