Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mića urlao na Ivanu: Klošarko, zakljubljuješ se u oženjene, to ti je profesija!

0 317

Tokom ove noći došlo je do velike svađe između Ivane Šopić i Lepog Miće, jer je Mića pitao Ivanu da li je zaljubljena u Stefana Karića. Ona je to demantovala, a onda je rekla da je Mića zaljubljen u Karića, zbog čega je nastao karambol u spavaćoj sobi.
– Meni ne možeš ništa da zabraniš, Ivi možeš da j*beš mater, meni ne možeš. Hijerarhijski poštujem samo roditelje i još nekog. Normalno da možeš da j*beš mater nekom koga je majka terala da se k*rva, a meni ne možeš jer sam bila mažena i pažena. Ti si bio ljubomoran na Vladimira Tomovića. Ti si zaljubljen u Stefana. Čepulja si jedna, dosadan si, provaljen, svi znamo te tvoje nameštene priče. Ti si zaljubljen u Stefana, bio si ljubomoran na Tomovića od početka. Ti si zao – vikala je Ivana.
– Sram te bilo, ti si đubre ljudsko, mrš j*bem ti mater onu bolesnu, mrš, tamo p*čka ti materina, ti si bolesna, leči se! Ti si bila zaljubljna u Janjuša, hvatala si ga za k*rac. Je l’ te skinuo s k*rca u Hotelu. Smeta ti svako ko ima nešto sa Stefanom – rekao je Mića.
– Ti si p*der. Ti si izlapeo. Treseš se, meni je žao što si me potcenio, ja se tebe ne plašim – vikala je Šopićeva.
– Budaletina, klošarko mala. Zaljubljuješ se u oženjene muškarce, to ti je profesija – vikao je Mića.

Izvor: Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.