Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sanja Stanković otvorila dušu i rešila da progovori o svom emotivnom stanju! (FOTO)

Odnos Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore intrigira javnost od prvog dana kada su priznale da su započele romansu pred milionskim auditorijumom u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

0 141

Odnos Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore intrigira javnost od prvog dana kada su priznale da su započele romansu pred milionskim auditorijumom u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa „Zadruga“. Njihova veza stavljena je na test kada je Matora odlučila da bude deo treće sezone „Zadruge“ bez Sanje, a stvar se dodatno pogoršala kada je Stankovićeva zamerila svojoj devojci što je poklonila narukvicu Luni Đogani na dočeku Nove godine.

Sanja: E, osećam se kao da sam umrla!

Sanja otkrila da li su ona i Matora i dalje u vezi.

 

 

„Razočarana sam. Javnost nije upućena u neke stvari i tako će i ostati, barem dok ona ne izađe. Ali nisam raskinula, samim tim znači da osećanja i dalje postoje“, rekla je Sanja.

Njeno učešće joj je super i otkrila šta joj smeta kod nje.

„Što se tiče njenog učešća, super je, osim kad ponekad samu sebe deprimira. Ona i njen opsednuti mozak. Ona je sama sebi najveći neprijatelj. Smeta mi jako što se meša gde joj nije mesto, prvenstveno zbog njenog zdravlja. A drugo, što se ona toliko iznervira da na kraju ponizi sebe psovkama i pljuvanjem kao što smo videli u sukobu sa Mensurom. Tog dečka ja nimalo ne gotivim. Ali tu ona nije bila u pravu, sa čim se slaže i njena majka“ rekla je Sanja, pa dodala:

View this post on Instagram

💉💉💉

A post shared by Jovana Tomic (@matora23) on

„O zadrugarima ne mislim ništa posebno. Dosadni su, loša ekipa. Kada bih komentarisala poslednju „Zadrugoviziju“, tu bih mogla da kažem da su me pojedinci oduševili. A razočarao… Ne pratim toliko da bi me neko razočarao. Možda Milica (Kemez)“

Sanja otkrila da li se čula sa Kijom posle Zadrugovizije kao i to šta bi prvo rekla Matoroj kad bi ušla u Zadrugu.

View this post on Instagram

💪🏝❤

A post shared by Jovana Tomic (@matora23) on

„Čula sam se sa Kijom i videla sam se sa njom. Upućena sam u sve. Ali, to ćete morati nju da pitate ako bude želela da vam odgovori. Kada bih ušla… Uz dužno poštovanje Velikog šefa, ne postoji taj novac za koji bih ušla u Zadrugu trenutno. Ali jedva čekam nečiji ulazak, da vidim da li grešim ili ne – zaključila je Sanja.“

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.