Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sanja: E, osećam se kao da sam umrla!

0 50

Jovana Tomić Matora ne prestaje da plače za devojkom, Sanjom Stanković. Naime, od proslave Nove godine njihov odnos na ozbiljnom je testu, zbog poklona koji je Matora uručila Luni Đogani, s kojom kao par nisu u dobrim odnosima.

Svesna toga kakvu je grešku napravila, Jovana ne propušta priliku da pokaže koliko se kaje i koliko joj je žao, međutim, Sanja joj „Lunu neće oprostiti“, iako ističe da je zapravo nije ostavila. Ona je objasnila i kako joj je poklon za Dan zaljubljenih ipak poslala, te da se zbog Jovaninog tugovanja oseća kao da je umrla.
„E, osećam se kao da sam umrla! Ona tamo tuguje kao da mene nema! Svašta nešto se piše, a generalno ja se do sada nisam ni oglašavala. Smatram da je živa reč mnogo bolja od pisane. Poklon za Dan zaljubljenih sam ja lično odnela u Šimanovce, međutim, produkcija nije nikome unela poklone, znači ne samo moje! Bilo je baš dosta poklona u produkciji. Mnogo mi je žao zbog toga, jer znam koliko to njoj znači i baš sam videla koliko se rastužila i počela da plače i baš mi je bilo krivo, jer mislim da je zaslužila bar da dobije taj poklon, jer je ona jedina unutra koja ima toliko dugu vezu,reko dve godine“, počela je Sanja.
Bivša zadrugarka je i otkrila kako bi darivala Jovanu za Dan zaljubljenih.
„Donela sam torticu u obliku srca sa puno jagodica, čokoladica i tako nešto i odnela sam joj parfem koji je tražila dugo i koji voli, ali, eto, ništa nisu uneli.“

Izvor: srbijadanas.com

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.