Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Pukao, pa rekao Ani šta misli: Trošiš po 20.000 evra na odeću, putuješ širom sveta! Odakle?

Ozbiljne optužbe

0 219

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada je Ana Korać prozvala Minu Vrbaški da je ološ od čoveka, pa je Mensur Ajdarpašić ustao da odbrani svoju devojku i izneo šokantne detalje o Koraćevoj.

Miljana napala produkciju! U kamere rekla: Tata, zovi advokata! Moje dete i ja smo ovde ugroženi! (VIDEO)

– Mina je loš čovek, to smo mogli da vidimo u se tri sezone. Meni je Mensura žao, on je u suštini dobar, ali ona od njega pravi agresivca i nekoga ko skače za svaku sitnicu – rekla je Ana.

– Ana treba da brine šta radi na svojim putovanjima, u šopingu – rekao je Mensur.

– A ti treba da brineš o svojoj devojci, koja je puna zla, ne zna više šta da radi, koja gleda mog dečka. Ona je jedna nesrećna devojka. Mislim da je odlepila za Davidom. Ona je na žurci, kada smo david i ja igrali i bili srećni, nije mogla da nas gleda i izašla je sa žurke – nastavila je Koraćeva.

– Ostavi se ti sada Davida i Mine, nego mi reci šta radiš sa drugaricama preko na rođendanima? Ko je tamo osim vas? Neke starije čike? – provocirao ju je Mensur.

– Ja se sa svojom drugaricom viđam van Srbije, svi znaju zašto. David neće da ide sa mnom, on ima svoje drugove i svoje priče – rekla je Ana.

– Čime se ti baviš, Ana? Odakle ti pare za sve to? Luksuzni hoteli u kojima je noć 2.000 evra i šoping koji košta po 20.000 evra. David taj život ne može da podrži. Ona je u ozbiljnoj svetskoj priči – vikao je Ajdarpašić.

– Ja sam od čoveka u Turskoj napravila milijardera. Ja zarađujem na marketingu. Ja sam u Turskoj zaradila koliko ti nećeš za 15 godina – uzvratila mu je Koraćeva.

– Sticajem okolnosti, znam neke ljude, imućne ljude i ne želim ovde da iznosim ono što sam od njih saznao. Ana ne priča sve Davidu o svom životu. Ona ode preko, odradi posao i donese Davidu novac – vikao je zadrugar.

– Ja tu zaradu neću komentarisati. Naravno da treba da ide sama, ja njoj verujem i prvi sam joj rekao da treba da se čuje i vidi sa drugaricom. Ja ne volim da budem privezak i naravno da će ići sama sa drugaricom – branio je David Dragojević.

Izvor: Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.