Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Žestoko udario! Zadrugar raskrinkao Draganu Mitar i njen odnos sa Edisom! (VIDEO)

Ovome se nije nadala

0 299

Tokom  emisije „Gledanje snimaka“ došlo je do prekida prijateljstva i žestoke svađe između Dragane Mitar i Marka Đedovića, jer je Dragana saznala da je Đedović rekao zadrugarima da je ona bila zaljubljena u Vladimira Tomovića.

Sloba Radanović zaprosio Jelenu!? Ona se oduševila kada je videla šta je na prstenu!

Zbog iste stvari su se posvađali i Edisa Fetić i Marko, a onda su i ostali zadrugari poželeli da komentarišu sve.

– Meni nije jasno zašto Marko ćuti. Dragana ide kod njega da priča. Ti svesno dođeš i pričaš sa njim, ako ga to pitaju, on će da kaže. Ja znam šta pričam sa njim, a ti svesno ideš i pričaš sa njim. Ona je trebalo da kaže da Edi to smeta. Meni nije jasno, Marko i Dragana su dobri prijatelji napolju. On je pokrenuo tu kampanju protiv nasilja napolju – rekla je Jovana Tomić Matora.

– Misliš da joj je ta kampanja dobro donela. Nije joj dobro donela – naveo je Edo.

– A tvoja kampanja će joj doneti dobro… Edu ne odgovara kad ga provale – dobacio je Đedović.

– Dragana je ovo mogla da reši, da je prestala da priča sa njim prvi put kad je to tebi zasmetalo. On dečko nikad nju nije psovao, nikad nije pričao nešto što nije rekao ovde za stolom – rekla je Matora.

– Ti si rekao da si ovde došao da je j*beš i da uzmeš pare. Ima da je dovedeš u još gori kanal. Izaći će odavde luda, bez honorara, a od tog posla sa tobom neće ništa biti. Ti si sam rekao da si sa njom bio u kombinaciji – rekao je Đedović Edisu.

– Sad smo u vezi… Ona je napolju bila u braku – rekao je Edo.

– Vi ste bili u kombinaciji, dođeš kod nje, izdrmaš, vratiš se ženi – rekao je Đedović.

– Napolju su ljudi osuđivali Đedovića jer vas nikad nije napadao. Ispadao je pristrasan, da štiti Draganu. On je tek sad rekao neke stvari – naveo je David Dragojević.

– Bolje da je ostala sa Tomovićem, napravio sam katastrofalnu grešku što sam pričao Dragani da se izmiri sa Edom. Mića i ja smo joj ispirali mozak da se pomiri sa Edom, da sluša mozak nego srce. Od tebe Edo ne bi bila paučina da sam je ja podržao da bude sa Tomovićem, ne bi te videla kao smrdljivi sir – naveo je Marko Đedović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu…

Izvor: Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.