Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nastao opšti metež zbog malog Željka! Kulićke se pomlatile sa Ivanom Marinkovićem (FOTO)

Miljana Kulić danima je bila van sebe jer je njen sin Željko zadržan na Institutu za majku i dete zbog urinarne infekcije.

0 133

Miljana Kulić danima je bila van sebe jer je njen sin Željko zadržan na Institutu za majku i dete zbog urinarne infekcije. Sa njim u bolnici je njegova baka Marija Kulić, a ono što je sve ostavilo u čudu je činjenica da je iz Parova izašao Ivan Marinković kako bi navodno video svog bolesnog sina.

Ivan Marinković opet vređao cimere u vili Parova: Ti si klošar! Žena te izdržava!

Kada se pojavio u bolnici i kada ga je Marija ugledala, nastao je navodno opšti haos, pa je malo falilo da medicinske sestre zovu policiju da ih razdvoji.

„Svi su bili u šoku kada se Ivan pojavio na vratima, niko nije mogao da veruje da je on došao. Drama je nastala kada ga je Marija ugledala! Pitala ga je šta traži u bolnici, on je rekao da su mu javili da Željko nije dobro i da je došao da ga vidi. Marija je rekla da nema šta tu da traži i odmah je nasrnula na njega. Međutim, Ivan je bio uporan da vidi dete, pa je jedna sestra koja radi tu na odeljenju zamolila Mariju da ga pusti na minut. Ona je dramila i urlala, čak je htela i fizički da se obračuna sa njim, ali je sestra rekla da će pozvati policiju ako se odmah ne smire. Željko je slušao njihovu svađu i viku, pa je tada zaplakao, a Marija je onda počela da tera Marinkovića napolje. Nastala je opšta drama, i Ivan je vređao Mariju, i ona je vređala njega. „Ološ jedan, klošar, došao da skuplja poene na detetu, nikad ga nije video i sad ga kao zanima kako je dete. Vodite ga napolje da ga ne zadavim golim rukama“. Urlala je Marija koja je bila baš besna“, priča izvor Stara koji se zatekao na licu mesta.

View this post on Instagram

Neko s' mosta a neko pod voz…aj cao!!

A post shared by Ivan Marinković (@ivanmarinkovic79_official) on

Kada je Ivan napustio bolnicu, Marija je rekla lekarima da on više ne sme da dolazi kod deteta. Ubrzo nakon što je Ivan napustio Institut pojavila se Miljana koju su doveli iz rijalitija da obiđe sina.

„Posle možda pola sata pojavila se Miljana koja je sve vreme plakala i bila je vidno uznemirena. Njoj je Marija rekla u jednom momentu da je dolatio Ivan i Miljani ništa nije vilo jasno, nekoliko puta je pitala Mariju da li govori istinu i zbog čega je on dolazio. Nije mogla da shvati ko mu je javio gde se Željko nalazi. Pošto je morala da se vrati u rijaliti, Marija je ostala da bude sa unukom Željkom. Miljana je na odlasku preklinjala Mariju da Ivana više ne puštaju kod deteta jer nije zasližio da vidi sina – završava izvor.

Siniša Kulić je navodno došao u Beograd kako bi video unuka u bolnici, a Ivan posle skandala više nije dolazio da obiđe Željka.

Izvor: Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.