Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Dragana Mitar napokon progovorila o drugim muškarcima: Svi su hteli da im rađam decu! (FOTO+VIDEO)

Nakon stalnih priča i rasprava u kojima zadrugarku Draganu Mitar prozivaju da je ljubavnica i sponzoruša, njoj se očigledno to smučilo, pa je porazgovarala u toaletu sa Zoricom Marković.

0 43

Nakon stalnih priča i rasprava u kojima zadrugarku Draganu Mitar prozivaju da je ljubavnica i sponzoruša, njoj se očigledno to smučilo, pa je porazgovarala u toaletu sa Zoricom Marković. Ona je ubeđivala Zoricu da može da ima koga poželi i da svaki muškarac sa njom želi ljubav i decu, a da je niko nikada nije gledao kao neozbiljnu priču, na jednu noć.

Skandalozno! Dragana Mitar priznala da je dugo imala seks sa Edom, a nije znala ovo! (VIDEO)

– Meni nikada nije bio problem da nađem dečka, svako kog sam našla hteo je neku budućnost i da napravimo neku priču i da nešto planiramo, nikada nikome nisam bila s*ks kombinacija ili s*ks za jednu noć, niti me je ko tako tretirao, uvek su hteli vezu, a onda ljubav, pa decu – pričala je Dragana.
Podsetimo, Dragana Mitar trenutno je u intimnim relacijama sa Edisom Fetićem, koji je u braku. Neretko, dvoje zadrugara upražnjavaju s*ks pred kamerama na očigled drugih takmičara i milionskog auditorijuma.

Kako je protekao ceo razgovor, pogledajte u klipu ispod teksta.

Izvor: Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.