Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ivana Marinkovića se odrekla sestra?

0 82

Ivan Marinković, aktuelni učesnik „Parova“, i ne sluti koliko je njegova rođena sestra Teodora ozlojeđena! Ona je, navodno, odlučila da ga se odrekne javno i zvanično.
Pre nekoliko nedelja ona je, kako se navodi, prestala da javno podržava Ivana, jer je nije poslušao bukvalno ni za jednu stvar, iako je u mnogo navrata tvrdio da zna da je sestra njegov najbolji prijatelj.
„Sada je Dora rešila i da se javno odrekne svog brata i kaže da ne podržava nijedan njegov postupak, ni njegovu vezu sa Jelenom Ilić, koja je i najveći krivac za netrpeljivost koja vlada među njima. Naime, Ivan je Teodori zabranio da se uključuje u emisije, kad je živi programu pitanju, jer ne može da je obuzda da osporava njegove izbore i mučno mu je da neprekidno negativno govori o njegovoj devojci. Na drugoj strani, Teodora je očajna i ne želi ni da čuje ni da vidi rođenog brata. Prestala je da gleda ‘Parove’ jer dolazi u iskušenje da razbije televizor u naletu besa, kad je kadar na Ivanu, koji lupa gluposti ili se pak svađa sa Ilićevom“, ispričala je jedna prijateljica Ivanove sestre.
Kako supre nekoliko dana Marinkovići slavili Svetog Stefana, Ivan je, ne znajući da ga se sestra odrekla, celog dana iščekivao da Teodora pošalje posluženje za njega i njegove cimere, kao i da mu se sa još nekoliko članova porodice u jednom momentu i pridruži u vili „Parova“. Kad je shvatio da od toga nema ništa i da je bukvalno ostavljen na cedilu, Ivan se rasplakao od nemoći.
Teodora se za to vreme nije ni interesovala kako je njenom bratu jer je odlučila da vodi svoj život kao da Ivana nikada nije ni bilo u njemu jer joj je preko glave došlo to što je stalno morala da pravda Ivanove postupke i pred porodicom i pred prijateljima, kao i njegove neprimerene izjave da tumači na način prihvatljiv za okolinu.

„Ivan i Teodora su uvek imali čudan odnos, jako su se voleli, ali su se neprestano odmalena svađali. Teodora je Ivanu i mimo kamera i pred njima govorila da Jelena Ilić nije za njegaida se svi rugaju njegovoj ćerki kako joj oca bije devojka. Međutim, to Ivan nikada izgleda ozbiljno nije shvatio, kao ni batine koje dobija od Jelene, a ni da je njena žrtva. Teodori je smetalo i što Ivan mnogo pije i što je problematičan kad je pod dejstvom alkohola, pa mu je stalno sugerisala da i to mora da ispravi. Sada je, nažalost, prekasno i brat više nema sestru, kao ni sestra brata, a od toga ne znam može li nešto biti tužnije. Idu protiv onoga što imje Bog dao“, zaključila je Teodorina prijateljica.
Inače, Miljana Kulić otkrila je u aktuelnoj „Zadruzi“ da je nju zvala sestra lvana Marinkovića da bi joj rekla da je brat ne zanima, ali da želi da svu svoju imovinu ostavi svom bratancu Željku, kojeg je Miljana rodila iz rijaliti-veze sa lvanom.
„Teodora me je letos zvala usred noći, u dva ili tri ujutru, i rekla mi je: ‘Miljana, ja tebe mnogo volim! Moj brat je idiot, ološ i klošar, ti ne znaš šta mi je rekao“, ali ja sam je presekla rekavši joj da ja sa njenim bratom nemam više ništa, ali ona je bila uporna u nameri da kaže šta ima i izgovorila je: ‘Apsolutno sve ostavljam Željku“, ispričala je tada Miljana.

Izvor: Alo!

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.