Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Edova žena poručila: Dragana je k*rva, a ja sam mu rodila troje dece!

Nacrnila je

0 200

Zakonita supruga Edisa Fetića, Zilha Fetić navodno je van sebe je otkako je njen muž javno prisan sa Draganom Mitar, te je rekla da će po ulasku u „Zadrugu“ Dragani objasniti da njoj muža neće uzeti.

Izvor blizak porodici Fetić navodno objašnjava zbog čega je Zilha tolerisala Edisovo švrljanje.

„Edis se mlad oženio i bukvalno je neiživljen. Čula je ona i ranije za neke njegove izlete, ali je odlučila da to ignoriše jer je on prema njoj i deci uvek bio divan čovek. Deca ga obožavaju, a ona kaže da je uvek osećala ljubav u njegovom prisustvu. Mislila je da će se nakon nekoliko godina skrasiti i posvetiti samo porodici, ali onda se pojavila Dragana Mitar“, otkrio je izvor i objasnio šta se dešavalo u braku Fetića tokom afere.

„Zilha nije znala za Draganu dok njen muž nije pomenut u „Zadruzi 2“. Ona je tad napala Eda, ali je on tvrdio da se ne radi o njemu. Kada je postalo jasno da je on Draganin Torta, Zilha je doživela nervni slom. On joj se zakleo da je nikada neće ostaviti i da je to samo nešto prolazno, te da su on i Dragana ostali u prijateljskim odnosima. Zilhi je bilo jasno da ta priča ne pije vodu, ali je opet odlučila da ćuti zbog dece. Znala je i da je išao sa Draganom na more i da je viđao u Beogradu, kada je navodno putovao zbog posla, ali se nadala da će se brzo zasititi. Sad, kad je zbog nje ušao u „Zadrugu“ i javno osramotio Zilhu, ona je odlučila da im se oboma osveti i uđe u Imaginarijum.“

„Zilha mi je rekla: „Kakav je to monstrum od žene kada svesno uništava brak čoveku koji ima troje dece? Nije nju džaba taj Siniša tukao, trebao je da je slomi. Dragana je obična k*rva, a ja sam Edu rodila troje zlatne dece, neće me sigurno ostaviti zbog d*olje. Kada uđem u „Zadrugu“ objasniću joj šta je čeka zbog toga što mi se petlja u brak. Prvo će da mi vrati mog muža, a onda ću da joj zagorčam život, pa će videti šta je sramota, a ne da moja deca idu pognute glave kroz Novi Pazar zbog ološa“. Poznajući Zilhu, garantujem da će Dragana zažaliti dan kad se približila Edisu“, završava izvor.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.