Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Raskid! Stefan stavio tačnu na vezu sa Ivom: „Smeta mi što te nazivaju prostitutkom“

Kraj ljubavne romanse

0 88

Stefan Karić je danas imao ozbiljan razgovor sa Ivom Grgurić. Oni su pokušali da reše probleme koji im koče vezu, ali kao glavni razlog su naveli da na vreme ne rešavaju probleme, već odlažu, kao i to što Iva ne želi da se raspravlja, pa govori sve što Stefanu odgovara da čuje, samo da se ne bi posvađali.

– Ti ćeš za crnim stolom sve reći šta ti smeta, a kada ti ja kažem, ti kažeš da ti je sve okej. Kapiraš šta ti pričam, uvek ispadneš žrtva, a ja najgori. Sedimo udaljeni za stolom, je li ti to smeta? – pitao je Stefan.

– Dobro, ali smeta mi. Šta još tebi smeta? – rekla je Iva.

– Smeta mi što uzimaš tuđe stvari, što menjate patike kao blesavi. Džabe ti je što se kupaš sto puta… Koja je fora da menjaš spavaćicu sa Minom? Smeta mi što što te nazivaju prostitutkom, a ti se i dalje družiš sa njima – rekao je Karić.

– Kapiraš da je tako krenulo od početka. Ne mogu ja da kažem Mini da ne uzima u moje stvari. Onda bih bila u ratu sa celom kućom – rekla je Iva.

– Nije mi jasno. Tražiš od Jelene Pešić bundu, a pre toga me je iznapušavala, to znači da ti nije smetalo. Pričaš mi uvek ono što ja želim da čujem, da bismo se pomirili – rekao je Stefan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Izvor Pink

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.