Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Filip Đukić konačno priznao sve o čuvenom seksu sa Kijom u WC!

A bio je Slobi najbolji drug

0 1.903

Navodni seks između Kristine Kockar i Filipa Đukića mesecima je bio glavna tema u prvoj sezoni rijaliti „Zadruga“, a sada je Đukić konačno otkrio detalje tog odnosa.

Naime, Filip je u svađi sa Lepim Mićom potvrdio spekulacije da je imao seks s Kijom, ali je i otkrio da je sve detalje njihovog odnosa znao Kijin suprug Sloba Radanović.

Lepi Mića je u jednom trenutku napao Filipa da laže i da često menja priču.

– Prvo ste pričali da niste imali seks i da ste 38 minuta prali veš u toaletu, a onda si rekao da je seksa ipak bilo. Ti lažeš, čoveče – rekao je Mića, a Filip nije hteo da mu oćuti.

– Ne lažem, jer smo imali seks. Lagao sam u prvoj sezoni „Zadruge“ da bih zaštitio Kiju. Ti me sada nazivaš lažovom, a znaš da nije tako – pričao je Filip.

– Čoveče, ti si bio najbolji Slobin drug u rijalitiju, a tvrdiš da si mu je*ao ženu. To mu je bila žena, shvati! Kakav si ti to čovek?! – Kazao je Mića.

– Sloba je rekao da ga ne zanima Kija, ona je rekla da je ne zanima Sloba i kraj. Znao je šta se desilo između nas, a ništa mi nije rekao – priznao je Filip.

– Poenta je da je Sloba pi*ka i da nije smeo ništa da ti kaže. Ćutao je kao pi*ka, ti si mu bio najbolji drug, a ti si najgori čovek na svetu! – govorio je Mića.

– A što on mene nije oterao u kurac? Reč mi nije rekao. Posle sahrane Kijinog oca mi je prišao i rekao da mu je ona priznala sve. Kija se promenila na kraju i zbog toga sam promenio mišljenje o njoj – rekao je Filip na kraju.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.