Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Tragična ispovest zadrugarke! Bez oca ostala sa tri godine, a majku ni ne zna!

Tužna životna priča

0 113

Nataša Radan ispričala je cimerima „Zadruge“ da je život nije mazio, pa da iako sada izgleda kao da nema ni jedan problem, ona je zapravo odrasla bez jednog roditelja. Za svoju majku istakla je da nije u dobrim odnosima, a da poslednje dve godine uopšte i ne zna gde se ona nalazi.

– Iz Nikšića sam otišla kada sam bila šesti razred. Ne znam šta mi je sa majkom. Tatu nemam, umro je kada sam imala tri godine. Tata mi je bio ranjen u ratu, kasnije su mi rekli da je imao karcinom. Sa mamom nisam u dobrim odnosima ceo život, ali zadnje dve godine ne znam ni gde je. Mogla bih ja da pričam sa njom, ali ona je ostavila polubrata i polusestru, oni su mali. Ostavila ih je njihovom ocu, tj. mom očuhu. Sa tatine strane imam samo strica, on živi u Kanadi. Sa mamine strane se čujem samo sa ujacima. Nisam u dobrim odnosima sa babom i tetkom. Kada sam ovde došla iz Crne Gore ja sam se super uklopila sa ovom ekipom, družila sam se sa starijima i čim sam završila srednju školu, odmah sam se zaposlila u nekom kafiću, imala sam odličnu platu – pričala je Nataša, a potom je zaćutala.

– Kada bi Veliki šef našao tvoju majku, ne bi volela da se sretnete? – upitala je Mina Natašu.

– Ne bih uopšte volela da je vidim. Posvađale smo se. Nisam imala nikad dobar odnos sa majkom – rekla je Radanova, a onda zaplakala.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.