Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Situacija nije dobra! Zoki Šumadinac imao hitnu operaciju!

Lekari dali sve od sebe

0 144

Zoran Petrović alijas Zoki Šumadinac trenutno se oporavlja u svojoj kući u Gornjem Milanovcu nakon što je hitno operisan u bolnici za kardio-vaskularne bolesti na Dedinju pre desetak dana.

Šumadinac je pre desetak dana prevezen u bolnicu zbog zdravstvenih problema i stezanja ugrudima koje je postajalo sve nepodnošljivije. Lekari su odmah ustanovili da je Šumadincu zbog problema sa srcem, koje ima već godinama, neophodna ugradnja pejsmejkera, pa su blagovremeno i obavili pripremu, a potom i sam zahvat. Tek što se pribrao od operacije i malo se oporavio, Zoki Šumadinac kaže da je srećan što je pobedio bolest i što je došao u ruke najboljim lekarima.

„Hvala dragom bogu što sam bio u rukama tako sjajnih doktora koji su brzo reagovali nakon što su me ljudi iz najbolje produkcije na svetu dovezli. To su moji prijatelji za ceo životi svima ću im biti večno zahvalan. Sada imam pejsmejker i oporavljam se lagano. Imao prvu kontrolu, a ovih dana mi je i druga. U stalnom sam kontaktu sa produkcijom i već razgovara o povratku u „Zadrugu“‚ rekao je Zoki.

„Mnogo želim da uđem tamo. Jedva čekam da mi kažu da smem. Nemam taktiku, ali sam spreman da se šalim i pravim šou, kao i uvek, gde god se pojavim“, zaključuje Zoki.

U porodičnom domu Šumadinac se u toku oporavka druži sa svojim jedincem tinejdžerom Ivanom, dok mu majka i sestra ugađaju.

Izvor svetpoznatih.rs/Srpski telegraf

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.