Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Žestoka svađa u Zadruzi: Obezbeđenje sprečilo Karića i Dragojevića da se potuku zbog Dalile(VIDEO)

Burna noć na imanju u Šimanovcima

0 183

U toku noći nastao je opšti haos kada je jedan od gledalaca upitao Dalilu Dragojević da li bi bila u vezi sa Vladimirom Tomovićem, što je ona oštro osudila jer je udata žena i ne bi volela da bilo ko utiče na njen brak koji je skladan i srećan.

Međutim, vrhunac ove priče bila je izjava Stefana Karića koji je morao da odgovori na pitanje kada će priznati da mu se dopada Iva Grgurić. Naime, on je za odnos sa njom imao jedan vulagaran izraz koji je Dalilu iznervirao, što je Stefan iskoristio da joj uzvrati onako kako niko nije očekivao.

-Kada ćeš više priznati da ti se sviđa Iva? – glasilo je pitanje.

-Ja sam rekao da se ona meni sviđa fizički, opalio bih je. Ne znam šta se Dalila ljuti što je Vladimir ovo rekao za nju, opalio bi i on nju da nije udata – rekao je Stefan.

-Ti si našao da pričaš o tome! Plašiš se vagine, ti ovde nijednu ne smeš da opališ! Nemoj da mi glumiš nešto ovde, Vladimir nećeš biti! – rekao je Dejan.

-Dugo si se folirao, evo sada si pokazao svoje pravo lice! Odvratan si! Ti koji si namerno navodio Ivu da prizna šta ti je radila ispod pokrivača, pokazao si se! – rekla je Dalila.

Dejan Dragojević je zbog ovoga poludeo, pa je ušao u žestoki sukob sa Stefanom, a obezbeđenje je odmah odreagovalo kako bi sprečilo fizički okršaj.

-Ti si to namerno uradio da bi ona ispala ku*va, a ti gospodin! Ti si nula od čoveka, ti nemaš kodekse! – rekao je Dejan.

Izvor Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.