Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Osman Karić udario na bivšu snaju: Ona se seksala sa Stefanom iz hira!

Ne veruje joj ništa

0 598

Danas se Jelena Pešić potresla nakon što joj je Miljana Kulić otkrila da je videla njenog bivšeg dečka Stefana Krića u akciji sa Ivom Grgurić.

Nestašni Stefan Karić! Prvo je opipao Ivi grudi, a onda je usledila akcija! (VIDEO)

Jelena je otvorila dušu i priznala Marku Janjuševiću Janjušu da ne želi više da bude deo priče sa Karićem. Takođe, rekla je da njihova veza u spoljašnjem svetu nije bila ozbiljna i da tu nije bilo puno emocija.

Međutim, kada je ovo čuo Stefanov otac, Osman Karić, nije bio zadovoljan ovom njenom izjavom. Odlučio je da joj uputi poruku putem svog Instagram profila.

Osman Karić

– Jelena Pešić je devojka koja može samo Stefanu da se zahvali što je trenutno u rijalitiju, to zna ona, a i ja. Jelena Pešić je priznala Janjušu da je bila u kratkoj vezi sa Stefanom bez emocija, što znači da se s*ksala sa njim iz hira ili ti zadovoljstva, sad se ograđuje kako voli starije limarije, zrelije već ostvarene delije, 40 godine i više. Pretpostavljam oženjene čike što po kolima kače porodične slike, Stefan kaže nije zreo, radio je šta je hteo, hoće ona Tomovića Vladu, da je ljubi ispod drveta u hladu. Da joj peva serenadu, zato grupe ‘Jelena / Stefan’ izbrišite ovo ‘Stefan’ pa nastavite svoju borbu za vašu vam dragu i poštenu Jelenu, hvala. P.S. Sad mogu u miru da vratim kvake koje sam poskidao po kući – napisao je Osman.

Podsetimo, da se Jelena uplašila video-materijala kada je tokom igre „Masne fote“ morala da stavi kvaku od vrata u usta, pa ju je Osman potkačio i za to.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.