Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Marija Kulić eksplodirala: Sramota me je što mi je Miljana ćerka, ona je… (VIDEO)

Pukla načisto

0 247

Stanari Bele kuće ove noći odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile, kada će morati da odgovaraju na sva goruća pitanja koja su obeležila ovu nedelju.

Miljanin otac Siniša osuo paljbu po Zoli: To je jedan hohštapler i muška kukavica

Dobro je poznato da Marija ne podržava trudnoću svoje ćerke Miljane sa Lazarom Čolićem Zolom, a sada je novinara zanimalo da Kulićka da svoj sud o trenutnoj situaciji.

– Miljana ne može na osnovu poljupca da proceni, jer je ona emocionalno nestabilna osoba, zbog toga ona greši i ima problem u vezi. Prvo, i da je on flegma i prema majci, baki, da li on njoj odgovara kao ljubavnik kao flegmatičan. Drugo, kakve su teške reči pale između njih? Kada je ona otišla da mu vrati stvari, ja sam rekla novinarima da je mene sramota što je ona meni ćerka. Moram da izdvojim i pohvalim Tijanu i Anu, ali ona (Miljana) je izrod. Isti roditelji, isti način vaspitanja – govorila je Marija.

– Ona je otišla da vrati stvari, a nema poverenja u njega, mislim da je on ne voli, a imali su odnose. On nije kriv za njenu trudnoću, već ona sama. Moje dete je takvo kakvo je, a Zola stambeno neosiguran, poslovno neobezbeđen, nema ni vozačku dozvolu, ne može ni taksista da bude. Kuća se ne gradi od krova, nego od temelja. Ovo dete nisu ni planirali, kada su imali odnose. Sa njegove strane nisam primetila emocije, sa Miljanine jesam. Koji poligraf, da bih ja verovala poligrafu, ja moram da prođem kroz to. Ja sam njoj rekla danas: „Poligraf sam ja“, ja sam izgradila sliku o njemu još u prošloj sezoni i imala sam priliku da ih posmatram napolju. Njihov zajednički život je propast – pričala je Marija u nastavku.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.