Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Miljana napravila haos! Nokautirala učesnicu, pa izlazi iz Zadruge zbog trudnoće! (VIDEO)

Strašno

0 383

Miljana Kulić je trenutno jedan od najjačih rijaliti igarača u Zadruzi, a moglo bi se reći da se glavne rijaliti priče vrte upravo oko nje. Pre nekoliko dana je kao bomba odjeknula vest da je trudna, a nakon toga je u Zadrugu na kratko ušao i njen bivši Zola, za koga Miljana tvrdi da je otac deteta.

Marija opet u suzama zbog Miljanine trudnoće: Nema više povratka…(VIDEO)

Kada se sve završilo i trudnoća je bila potvrđena, nastala je nova drama koju je po mišljenju mnogih zadrugara, Miljana sama napravila. Naime, ona sada nije sigurna da li je Zola otac, da li je on voli i da li ona uopšte želi da zadrži dete?

Činjenica je da Miljana nikada nije osvojila prvo mesto u rijalitiju, a sada je prava prilika za to, a po mišljenju nekih zadrugara kao što je Dalila Dragojević, produkcija je na strani Miljane Kulić i kao da svojim ćutanjem podržavaju njeno ponašanje koje je vrlo često neprimereno.

Podsećamo da je Miljana Kulić u predhodnoj sezoni diskvalifikovana upravo zbog toga što je udarila Jovanu Tomašević Matoru, a ožiljak na licu koji joj je nanela mikrofonom, Jovana će nositi kao žig celog života.

Uprkos tome Miljana je dobila priliku da kao i svi ravnopravno učestvuje u novom rijalitiju.

Kao što smo već ranije pisali, Matora je već trebala da uđe u Zadrugu, ali kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskog Matoroj, ona ne želi da uđe dok joj originalni snimci na kojima se vidi kako je Miljana udara, ne budu dostupni Tomaševićevoj.

Naime, da bi tužila Miljanu Kulić, njoj su za sud potrebni originalni snimci koji su u posedu produkcije, a koje ona još nije dobila, a zato je njen ulazak odložen.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.