Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Veliko iznenađenje! Ovaj popularni rijaliti takmičar pravo iz zatvora stiže u Parove! (FOTO)

Od trnja do zvezda

0 138

Bivši učesnik „Parova“ Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova biće deo rijalitija „Parovi 8“. Naime, kako upućeni tvrde, on će pravo iz pritvora ući u vilu. Sudija Osnovnog suda Željko Cegar ukinuo je Iliji pritvor pošto obavezao da će se se on redovno javljati u sud.

Zmaj od Šipova izašao iz zatvora! Odmah poručio: „Dajem junačku reč!“

„Zmaj je spreman da uđe u novu sezonu „Parova“ gde će detaljno opisati boravak u zatvoru i otkriće još mnogo toga vezanog za zatvorski život. Ilija se sa čelnim ljudima Hepi televizije već sve dogovorio i oni su mu izašli u susret da izlazi na dane kad treba se javi u sud.

„Zmaj je jako zanimljiva ličnost. Mnoge zanima kako je protekao njegov boravak u zatvoru, pogotovo što je on čovek iz naroda i što su mu te stvari strane. Nakon što je pušten iz pritvora, došao je kod nas na razgovor i mi smo mu maksimalno izašli u susret i dopustili mu da prema sudu obavlja sve dužnosti koje ima. Što znači da će se Ilija u pratnji našeg obezbedenja redovno javljati sudu“, rekli su  ljudi bliski Hepi televiziji.

Foto: Printscreen/Video

Zmaju se nikako nisu svideli zatvorski dani, pa je otkrio da će od sada voditi računa šta radi i da nikada više sebi neće dozvoliti da završi na robiji.

„Obećavam i dajem junačku reč da ću dolaziti redovno u sud, a ako ne
dođem, kaznite me 100 puta strože“, rekao je Zmaj i dodao dajedva čeka da uđe u vilu.

„Presrećan sam što ću opet ući u rijaliti, jedva čekam da upoznam lepe devojke, tom ću se obračunati kako znam. Imam mnogo toga da kažem. Poželeo sam Beograd i kamere. Strašne stvari sam preživeo, zatvor je opasno mesto. Ne daj bože nikom“, rekao je Zmaj od Šipova i otkrio da neće dozvoliti da ga omladina zajebava u vili.

Podsećamo, Grahovcu se sudi zbog nanošenja telesnih povreda Stanku Savičiću, koga je, prema optužnici, udario čeki glavu. Duško Tomić, advokat Ilije Grahovca, izjavio je da je zadovoljan odlukom suda.

„U pitanju je greška, možda čak i moja zbog neodazivanja na poziv. U karijeri nisam video ovoliko policajaca u sudnici, a u pitanju je krivično delo telesna povreda“, objasnio je Tomić.

Izvor svetpoznatih.rs/rijaliti magazin

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.