Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Staniji dosta svega: Idem da ga rasturim! Prave od njega frajera, a on je obična seljačina!

Ne može samo da gleda

0 694

Stanija Dobrojević navodno planira da uđe u „Zadrugu 3“ i da se obračuna sa bivšim dečkom, Vladimirom Tomovićem.

Stanija istakla seksi obline! (FOTO)

Njoj je dosta što je pominju ljudi koji je niti poznaju, niti su u dobrim odnosima sa njom, a posebno joj, navodi se, smeta „Vladimriov jezik“.

„Staniju neko može da voli ili ne, ali sa njom uvek znaš na čemu si jer je surovo iskrena. Vladimir non-stop blati njeno ime, a kad god su se našli oči u oči, bio je kao mala beba. Neke tamo devojke je stalno pominju, kao Vladimir čeka Staniju u rijalitiju, a u stvari on pravi priču preko njenog imena, čak i kada nije u rijalitiju, što nju mnogo nervira“, rekao je upućen izvor, koji tvrdi da Tomoviću neće biti dobro kad vidi starletu.

„Stanija je poludela kada je videla šta se dešava u rijalitiju. Rekla je prijateljici: ‘Smučilo mi se to što svi pominju mene, a on samo podbada i jak je na rečima kada nisam tu. Pokazaću ko je Stanija Dobrojević uskoro. Svi prave od njega nekog frajera, a on je obična seljačina koja ne poštuje žene. I još on ispao neki je*ač, kakav crni je*ač, on je jedan običan jadnik koji sa mnom verbalno ne može da se izbori’. S obzirom na to da kada Standža nešto naumi, to i ostvari, a uskoro ulazi u ‘Zadrugu 3’, tako da Vladi sigurno neće biti dobro kada ona uđe“, zaključio je izvor.

Izvor svetpoznatih.rs/telegraf.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.