Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Tradicija se nastavlja! Novi rat Kulićki protiv Dragojevića! (VIDEO)

Ne mogu bez sukoba

0 157

Uvek je zanimljivo kada su pitanja gledalaca na dnevnom redu, pošto nikada ne znate šta novo možete da čujete ili da prisustvujete nekoj raspravi.

MILJANIN SIN NIJE NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Malog Željka izvode iz Zadruge zbog OVOGA

Gledalac je postavio pitanje Dejanu Dragojeviću, a odnosilo se na njegov odnos sa majkom Biljanom Dragojević. Naime, Dejanu je zasmetalo što mu se majka javila pred ulazak u rijaliti, a gledalac je smatrao da je sumnjivo to što se Dragojević pomirio sa Davidom pred ulazak i uporedio te dve situacije.

– Da sam hteo da se mirim sa bratom da bude javno, ja bih to uradio tokom „Zadruge 2“. Nisam hteo ni kad je izašao, on se javio i to se desilo u četiri zida – rekao je Dejan i objasnio kako se pomirio sa bratom i dodao da smatra da je Biljana trebalo da se potrudi da se pomiri sa njim, a onda se umešala Miljana Kulić:

– Tebe Bilja voli više od Davida, trebalo je da ti odeš kod nje, a ne ona kod tebe – ubacila se Miljana.

– Miljana nije mogla da prati šta se dešavalo, ja sam dolazio kući i bilo je sve normalno, dok me nisu otpisali iz te kuće. Pričao sam o tome, neću da se ponavljam. Maltene su me oterali, indirektno – odgovorio joj je Dragojević.

Marija Kulić se umešala i složila sa Miljaninim mišljenjem, a onda je nastala opšta rasprava između Kulićki i Dragojevića.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.