Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Otkrila strašne tajne! Ana Korać objasnila koji je razlog bekstva Filipa Mijatova iz Zadruge!

Tvrdi da nije mogao duže

0 330

Kako navodi „Informer“, Ana Korać tvrdi da je Filip Mijatov napustio „Zadrugu 3“ jer ne može bez droge.

Oglasio se Filip Mijatov nakon bekstva iz Zadruge! Evo šta je poručio! (FOTO)

Starleta kaže da je znala da njen bivši dečko neće dugo izdržati pred kamerama zato što će mu faliti narkotici.

– Prognozirala sam da će ta sis*ca izaći za tri, četiri dana i da će grebati na kapiju da ga puste. On je narkoman koji je počeo da krizira, pa je morao da izađe po drogu – priča Ana za „Informer“.

Starleta je zadovoljna što se Mijatov izblamirao u Pinkovom rijalitiju.

– Da nije ušao u „Zadrugu“, ljudi bi stvarno mislili da je on neki biznismen, da ima love, a zapravo je klošar koji služi samo za sprdnju. Baš volim što je ušao u šou i pokazao da sam bila u pravu za sve što sam rekla za njega. Baš se izblamirao. Sada svi znaju da je najobičnija budaletina i ludak. Pritom je agresivan i neuračunljiv. Da je ostao još neko vreme u rijalitiju, sigurno bi bio diskvalifikovan jer bi nekog tamo prebio – kaže Koraćeva za „Informer“.

Ona objašnjava zbog čega je Filip jedino sa Miljanom uspeo da pronađe zajednički jezik.

– Njih dvoje imaju istu šifru, zato je on potrčao za njom. Takvi se uvek pronađu. Ali njega je čak i jedna Miljana odje*ala – priča starleta za „Informer“ i dodaje:

– Pa umrla sam mu od smeha kada je počeo da razvaljuje onu ogradu u štali. Nisam mogla da verujem koliko je retardiran i bolestan – rekla je Ana za „Informer“.

Kako navodi „Informer“, Ana veruje da je bivši dečko tek sad neće pustiti na miru.

– Sada će da ga pukne sujeta i neće prestati da pljuje po meni. Pričaće kako on tamo nije mogao da se snađe i da su ga svi napadali, jadan on… On je moja najveća greška u životu. Taj čovek je opsednut mnome, treba da se leči! – zaključuje Ana za „Informer“.

Izvor informer.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.