Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nakon tvrdnji da ga je Suzana tajno posećivala i da je opet prebio, oglasio se Miki!

Pčelar otkrio istinu

0 294

Miki Đuričić, bivši zadrugar i poznati rijaliti igrač dospeo je ove godine u žižu javnosti nakon incidenta sa prebijanjem pevačice i svoje bivše devojke Suzane Perović u rijalitiju „Zadruga 2“.

Konačno na videlu! Miki Đuričić sa nanogicom! (FOTO)

Miki je fizički nasrnuo na Suzanu, te joj je udario šamar, a zatim je štakama izudarao svoju bivšu devojku Nadeždu Biljić, zbog čega je odmah sudski procesuiran i sada u svom domu u Kupinovu nosi nanogicu.

Mediji ovih dana bruje o tome da se Miki pomirio sa Suzanom, te da se ona doselila kod njega u Kupinovo, a nedavno se pojavila i informacija da je pevačica ponovo pretrpela nasilje od Đuričića u njegovom domu.

Bivši zadrugar je zbog svih tih navoda odlučio da se javno oglasi na svom Instagram profilu i otkrije istinu o tome da li je zaista ponovo fizički nasrnuo na Perovićku.

„Pošto u ovoj zemlji piše ko hoće i šta hoće, kažu:“Demantuj, tuži“, a ja kažem da sa takvima treba drugačije, a oni neka misle šta i kako. Imam zabranu prilaska toj ženi, nije bila u Kupinovu, služim kaznu za koju sam se izjasnio da sam kriv. Dokle više izmišljanja i laŽi? Kažu: „Zvao komšija i čuo galamu…“ Evo, ja se pitam kako se boriti sa ovim stvarima, nikada nisam reagovao ni na jedan tekst, niti tužio, ali ovim lažima se meni ugrožava služenje kazne pod nanogicom zato sam i reagovao“, napisao je Miki između ostalog u svom obraćanju na Instagramu.

Izvor svetpoznatih.rs/kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.