Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Aleksandar Požgaj se našao usred mafijaškog obračuna! Iz zatamnjenog automobila pucali na njega!

Horor

0 189

Aleksandar Požgaj važio je za jednog od najpopularnijih takmičara u Parovima, a nedavno umalo nije upucan. Bivši političar se sasvim slučajno našao usred mafijaškog obračuna, a hitac iz pištolja proleteo je na samo nekoliko metara od njega kada je ispaljen iz jednog crnog blindiranog vozila.

Postavili mu striktna pravila ponašanja! Požgaj neće u Parove dok ne ispuni uslove porodice!

Aleksandar je u trenutku incidenta bio sam na trotoaru, a sve se odigralo toliko brzo da je Požgaj odmah pozvao policiju, ali su momci koji su ušli u klinč brzo dali gas i pobegli s lica mesta.

„Požgaj je doživeo nesvakidašnju situaciju kada se, posle susreta sa bliskim prijateljima koji su mu pomogli oko jednog privatnog biznisa, vraćao kući, a drama se dogodila nedaleko od Kalenić pijace na Vračaru. Bilo je oko 23 sata, a u okolini nije bilo ljudi. Požgaj je u trenutku okršaja mafije telefonom pričao sa suprugom Ivanom, pa u tim sekundama ni sam nije bio svestan šta ga je snašlo. Dok je hodao, primetio je da se s kraja ulice crni blindirani auto zaleteo u njegovom pravcu pod punim gasom, a iz ugla druge ulice je sličan automobil izleteo niotkuda i ispalio nekoliko hitaca u pravcu drugog. Požgaj je već pri prvom pucnju zalegao, pa se sakrio iza parkiranog vozila, prvog koji mu je bio najbliži“, priča Požgajev blizak prijatelj.

On je objasnio da Požgaj nerado priča o tome jer je u strahu da se „brbljanjem“ ne zameri nekome ko je blizak ljudima koji su učestvovali u okršaju.

„Aleksandar je samo supruzi i najboljem prijatelju ispričao šta mu se te večeri dogodilo, ali se kasnije ipak opustio i otvoreno govorio o tome navodeći da nije u strahu jer nema nikakve veze s mafijom i da je čist,“ dodao je prijatelj bivšeg političara koji je i sam potvrdio da se incident dogodio:

„Tačno je da je došlo do pucnjave u jednoj ulici gde sam sasvim slučajno prolazio, ali, na svu sreću, sve je prošlo bez žrtava! Sutradan sam video neke vesti na hronici da se pisalo o tom okršaju mafije, ali se ne zna ko je pucao“, rekao je Aleksandar.

Izvor svetpoznatih.rs/rijaliti magazin

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.