Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Skandal! Matora dobijala eksplicitne fotografije od bivše učesnice rijalitija! Sanja ih pronašla i pogledajte kako je reagovala!

Nije bilo prijatno

0 574

Veza Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore zaista drži veliku pažnju javnosti, te se njihova veza dovodila u pitanje bezbroj puta. Uprkos svemu njih dve skoro 2 godine uspevaju da održe vezu koja je i dalje tabu tema.

Sanja se oglasila i tvrdi kako nikada nije imala plastičnu operaciju! Evo kako je izgledala pre par godina, pa procenite sami! (FOTO)

Sada je isplivala prepisla poznate rijaliti učesnice koja je u dugogodišnjem braku ali joj nije smetalo da pošalje ekspicitne fotografije i poruke bivšoj učesnici zadruge Jovani Tomić Matoroj.

Ona je u sitne sate zvala Jovanu na jahtu i u kuću svog muža, da se vide ali pre nego što je uspela da dobije odgovor od Jovane, dobila je odgovor od Sanje Stanković.

Uskoro pred matičarem? Matora progovorila o braku sa Sanjom Stanković! (FOTO)

„Svako ko mi se meša u vezu neće dobro proći, kako bi se ona osećala da se njoj neko meša u BRAK? Sram je bilo svojih potupaka, neka već jednom shvati da Jovana ništa ne želi sa njom i neka je zaboravi. Nadam se samo da će njen suprug videti sve ovo i da će mu biti jasno s kim ima posla i s kim je u braku“, poručila je Sanja.

Izvor svetpoznatih.rs/alo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.