Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nikada veći honorar! Žena Kristijana Golubovića za basnoslovnu sumu ulazi u rijaliti!

Značajna finansijska sredstva

0 155

Ivana Golubović, supruga Kristijana Golubovića, sa kojim ima ćerku, navodno je rešila da uđe u rijaliti. Između „Parova 8“ i „Zadruge 3“, ona se odlučila za šou u luksuznoj zemunskoj vili.

Pakao tek sledi! KRISTIJAN o ČABARKAPI: To je jedan moralni štakor!

Ona pregovara sa produkcijom „Hepi“ televizije o ulasku u osmu sezonu rijalitija „Parovi“.

Kako piše „Rijaliti“, Golubovićevoj je produkcija zbog toga što je supruga opasnog momka koji je na izdržavanju zatvorske kazne u Zabeli ponudila pozamašnu sumu za učešće.

Naime, sudeći po iznosu koji bi Ivana zaradila ukoliko uđe u rijaliti, i to ogromnih 200.000 evra, vrlo je moguće da će Ivana biti učesnica jer bi tim novcem mogla da obezbedi ćerku.

„S obzirom na to da su Kristijan i ona u nategnutim odnosima i da je vrlo moguće da će brak okončati čim on izađe iz zatvora, Ivana ozbiljno razmišlja o tome da prihvati ponudu produkcije „Hepija“ i uđe u rijaliti jer su joj ponudili čak 200.000 evra, što bi joj mnogo značilo za budućnost. Ona se ionako sama stara o njihovoj ćerkici, tako da joj je kao samohranoj majici nije lako“, započinje priču za „Rijaliti“ dobro obavešteni izvor i otkriva detalje pregovora.

„Ivana je namazana iako deluje da je mirna i povučena, ali to je samo zato što je bila u Kristijanovoj senci. Ona je imala dosta uslova za ulazak, ali glavni je bio da joj se omogući da viđa ćerku minimum jednom nedeljno. Retko se odvajala od svoje mezimice, pa joj to najteže pada od svega. Tražila je da ne mešaju Kristijana u njeno učešće i da mu ne dozvole da se javlja telefonskim putem u program kako joj ne bi pravio probleme“, navodi izvor Srpskog Telegrafa i dodaje:

„Ivana je zauzvrat produkciji rekla da će i te kako imati šta da ispriča u rijalitiju i da ima mnogo toga o Kristijanu što se još ne zna. Ona je, očigledno, rešila i da javnosti otkrije sve, tako da njen motiv nije samo novac. Da li će se oko svih uslova dogovoriti i kako će Kristijan reagovati kada sazna, otkrićemo uskoro.“

Izvor svetpoznatih.rs/Srpski telegraf

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.