Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Otkriveno! Ove tri seks bombe ćemo gledati u trećoj sezoni Zadruge?! (FOTO)

Njih tri uveliko pregovaraju sa produkcijom rijaliti programa

0 197

Lidija Vukićević, Sandra Afrika i Ana Korać, biće glavne zvezde treće sezone rijalitija „Zadruga“, koja 6. septembra startuje na „Pinku“.

Lidija Vukićević uveliko pregovara sa čelnicima „ružičaste televizije“ oko svog učešća. Osim nje, ponudu za treću sezonu dobile su i seksi starleta iz Ivanjice, kao i fok pevačica, koja je do sada često bila članica žirija u „Zadrugoviziji“.

Lidija je i ranije dobijala pozive za učešće u raznim šou-programima, ali je sve redom odbijala. Ovoga puta dobila je tu mogućnost da sama odredi uslove pod kojima će ući u „Zadrugu 3“. Ponuđeno joj je i da ne mora sve vreme da boravi sa ostalim učesnicima, da može da ide na spavanje kada god poželi, kao i da u Šimanovcima ima posebne odaje, gde može da se osami kad god da poželi – priča izvor za „Hit Informer“ i dodaje:

– Kad su je kontaktirali sa „Pinka“, najpre im je rekla da nije zainteresovana. Međutim, kada su joj naglasili da će imati brojne privilegije, Lidija je počela da se nećka. Pažljivo je saslušala sve što su joj rekli, ali je ostalo da detaljnije o svemu prodiskutuju kad se bude vratila sa odmora.

U sličnoj dilema je i Sanda Afrika. Iako ima mnoog zakazanih nastupa unapred, njen menadžer pregovara sa producentima „Zadruge“ da u nekom trenutku uđe u Pinkov šou barem na dve nedelje.

View this post on Instagram

🌞🐶👩🥰Afri

A post shared by Sandra Afrika Private (@sandra_afrika88) on

I Ana Korać je na korak od toga da i treći put uđe u „Zadrugu“. Sada su prohtevi veći, a jedan od obaveznih uslova jeste da sa njom u šou uđe i njen dečko David Dragojević.

View this post on Instagram

Gueen 🖤🤩👸

A post shared by 👑ANA KORAĆ👑 (@anica_korac) on

 

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.