Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Zerina kroz suze otkrila nepoznate detalje o izlasku iz Zadruge: Grozno sam izgledala, ali moja majka je…(VIDEO)

Potresno

0 365

Zerina Hećo istakla je da nikada nije želela da njena porodica zazire u javni svet, što njih svakako nikada nije ni mamilo. Iz tog razloga, između ostalog, kada je napustila „Zadrugu 2“, majka ju je čekala ispred studija. Međutim, kada su se posle nekoliko meseci videle po prvi put, taj prizor, kaže, nije bio lep.

Zerina Hećo sa novim dečkom ulazi u Parove za basnoslovan honorar! Evo i sa kim! (FOTO)

„Ja sam crna ovca“, počela je Zerina priču, želeći da kaže da je ona kao rijaliti igrač „izrod u familiji“, te jedina živi u žiži javnosti.

„Niti sam ja ikada tražila od njih da se medijski eksponiraju, niti su oni to hteli. Čak ni Sarah više ne objavljujem na Instagramu! Ljudi znaju da budu grubi. Ima tu svega, komentara, svačega… Moja mama je uporedo, dok sam ja tamo bila, proživljalvala užasne stvari. Prvo je gledala mene u teškom stanju. Po izlasku sam tek videla šta se njoj desilo. Ona je mene čekala ispred studija. Izgledala je strašno. Ja sam izgledala strašno, a ona… gore od mene! U tom momentu. Žao mi je što sam priredila i sebi i drugima neke stvari“, ispričala je u emisiji „Zadruga – Narod pita“.

„Meni je najgore što sam ja sebi napravila životni problem, u smislu što ja moram sa budućim partnerima, prijateljima, poslovnim saradnicima… da objašnjavam kakva sam ja osoba“, ispričala je Hećova, objašnjavajući kako je to živeti „pod lupom“ javnosti.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.