Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Vladimir Tomović žestoko udario na Staniju, pa priznao: Ženio bih Kiju! (VIDEO)

Nije je štedeo

0 149

Vladimir Tomović se ponovo aktivirao po pitanju davanja izjava i javnog iznošenja svojih mišljenja i stavova, pa je tako sve zbunio svojim priznanjem da mu se dopada Kija Kockar.

svetpoznatih.rs/tv-show/2019/08/12/9910zestoko-ga-spustila-pogledajte-sta-je-stanija-odgovorila-na-vladimirove-prozivke-foto/

On je dao detaljan opis šta je to što mu se kod prošlogodišnje pobednice „Zadruge“ dopada.

Đetić se nije dvoumio kada je dobio pitanje jednu deojku koja je apsolutno po njegovom ukusu. Tomović je pričao o tome koju zadrugarku bi hipotetički oženio. Bivšem zadrugaru ponuđene su tri opcije – Kija Kockar, Sanja Stanković i Ana Korać. Vladimir je bez dileme odabrao bivšu ženu Slobe Radanovića.

„Kristinu Kockar ne poznajem, ali je devojka na mestu. Sanja Stanković nema lepo mišljenje o meni iako me ne poznaje. Fizički je najviše moj tip Kija jer nema plastičnih operacija, ove dve imaju puno plastičnih operacija, ja to ne volim. Jeste da sam ja u „Zadruzi“ napravio manji izlet sa nekom koja je ne daj Bože sva od plastike. Ima 1% ljudi koji je u zabludi kakva je Stanija, ona je katastrofa koja hoda. Ja je ne bih ni štapom takao“, rekao je kroz smeh Vladimir, koji očigledno o svojoj bivšoj, Staniji Dobrojević, ne može, a da ne progovori.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.